Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 19:34

Τέλος και τυπικά ο Ντία Αλιού από την Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Τέλος και τυπικά ο Ντία Αλιού από την Καλαμάτα

Ο Ντία Αλιού αποτελεί και τυπικά παρελθόν για την "Μαύρη Θύελλα" καθώς σήμερα έλυσε την συνεργασία του με την Μεσσηνιακή ομάδα. Ο έγχρωμος ποδοσφαιριστής πλήρωσε τα πειθαρχικά παραπτώματα που έκανε το τελευταίο διάστημα, τα οποία δυσαρέστησαν τον Μίλτο Γκόφα αλλά και την διοίκηση της ομάδας.


Αρχικά, ήταν η άρνηση του να παίξει στη μεσαία γραμμή στο ματς με τον Παναρκαδικό, γεγονός που οδήγησε τον Γκόφα να τον αποκλείσει από την αποστολή του αγώνα. Τις επόμενες μέρες, ο παίκτης ζήτησε συγνώμη από την διοίκηση και το θέμα φάνηκε πως θα τελειώσει θετικά, ωστόσο στο ματς της περασμένης αγωνιστική με τον Ατρόμητο αρνήθηκε και πάλι να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.
Έτσι ο παίκτης αποχαιρετά πρόωρα την ομάδα της Καλαμάτας.
Από εκεί και πέρα, η ομάδα ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο που θα γίνει στο πλαίσιο της γ' φάσης του Κυπέλλου Γ' εθνικής.
Ο Νίκος Τριανταφυλλάκης είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται ωστόσο σε προσωπικό επίπεδο ο αρχηγός της ομάδας έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους (ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι), με τον Τριανταφυλλάκη να κερνά γλυκά τους συμπαίκτες του.
Στα αγωνιστικά, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στο Στάδιο ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Απών από την προπόνηση ήταν ο Τάσος Καντούτσης που είχε πάρει άδεια για προσωπικό λόγο.

Ανδριόπουλος στον πάγκο του
Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου

Στο μεταξύ, ένας γνωστός στους Μεσσηνίου φιλάθλους, ο Θοδωρής Ανδριόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου. Έτσι τα δύο πρώτα του παιχνίδια θα είναι απέναντι στην "Μαύρη Θύελλα", την Κυριακή για το κύπελλο στην Αμαλιάδα και την επόμενη εβδομάδα στην Καλαμάτα για το πρωτάθλημα.

Σφυρίζει ο Γιαννόπουλος

Το ματς κυπέλλου της Κυριακής με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο θα διαιτητεύσει ο Κώστας Γιαννόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωσήφ Νίκα και Κώστας Δημογέροντας επίσης από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Γιάννης Βασιλόπουλος από την ΕΠΣ Αχαΐας.