Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 14:17

Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Απέκτησε Πετσόπουλο και Γεωργακόπουλο

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Απέκτησε Πετσόπουλο και Γεωργακόπουλο

Σε δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η νεοφώτιστη στην Α1 τοπική Α.Ε. Γαργαλιάνων.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο 28χρονος μεσοαμυντικός Δημήτρης Πετσόπουλος (φώτο) που έμεινε ελεύθερος από το Ασπρόχωμα και ο 30χρονος αμυντικός Θανάσης Γεωργακόπουλος από τον Τέλλο Αγρα. Ο Πετσόπουλος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες (Ασπρόχωμα, Ολυμπιακός Καλαμάτας, Α.Ο. Φαραί, Τέλλος Αγρας, Πάμισος κ.α.) και μπορεί να προσφέρει σε παραπάνω από μία θέσεις στην 11αδα. Από την μεριά του ο Γεωργακόπουλος τα τελευταία χρόνια είναι βασικό στέλεχος του Τέλλου Αγρα, όμως δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις των “ερυθρολεύκων” και έτσι μετακόμισε στην έτερη ομάδα των Γαργαλιάνων, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει στο παρελθόν.

Ετσι οι μεταγραφές της ΑΕΓ έφτασαν τις έξι μιας και είχαν προηγηθεί αυτές των Σώκαλη, Α. Στασινόπουλου, Χ. Φουρναράκου και Ροβολή. Πλέον η Γαργαλιανιώτικη ομάδα αναζητά έναν τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Λινάρδο, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Ο προπονητής της ΑΕ Γαργαλιάνων Θανάσης Λακριντής έχει προγραμματίσει την έναρξη της προετοιμασίας για την Πέμπτη 17 Αυγούστου. Στο κύπελλο οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες τον Απόλλωνα Πεταλιδίου.