Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 19:40

Φανέρωσε τις προθέσεις του ο Φερνάντο Σάντος

Γράφτηκε από τον
Φανέρωσε τις προθέσεις του ο Φερνάντο Σάντος

H προετοιμασία της Εθνικής για τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τη Ρουμανία συνεχίστηκε την Τετάρτη (13/11), με τον Φερνάντο Σάντος να φανερώνει την πρόθεσή του να αγωνιστεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε διάταξη 4-3-3 στην αναμέτρηση της Παρασκευής (15/11) με τη Ρουμανία, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την αρχική ενδεκάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει ότι έχει καταλήξει σε ορισμένους παίκτες, με τον Καρνέζη να είναι στο τέρμα και τους Τοροσίδη και Χολέμπας να καλύπτουν τα άκρα της αμυντικής γραμμής, ενώ ο Παπασταθόπουλος θα είναι ο ένας από τους δύο του κεντρικού αμυντικού διδύμου.

Παράλληλα, ο Κατσουράνης θα πάρει θέση στον άξονα, ενώ ο Σαμαράς φαίνεται ότι θα καλύψει τη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα, αρχίζουν τα διλήμματα για τον Σάντος, που δεν έχει καταλήξει αν θα χρησιμοποιήσει τον Μανωλά ή τον Σιόβα ως παρτενέρ του Παπασταθόπουλου, ενώ δύο θέσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής διεκδικούν οι Καραγκούνης, Μανιάτης, Τζιόλης και Ταχτσίδης.

Επίσης, στο δεξιό άκρο της επίθεσης δοκιμάστηκαν στην προπόνηση της Τετάρτης (13/11) οι Σαλπιγγίδης και Χριστοδουλόπουλος, ενώ στη γραμμή κρούσης ο Μήτρογλου φαίνεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Γκέκα.

Στο μεταξύ, η απογευματινή προπόνηση ματαιώθηκε και οι διεθνείς θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους στις 16.30 το απόγευμα της Πέμπτης (14/11), στον Άγιο Κοσμά.

Νωρίτερα, στις 14.00, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης».