Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 14:45

Μπήκαν στο γήπεδο στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Μπήκαν στο γήπεδο στο Διαβολίτσι

Με στόχο να πετύχει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία ώστε να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχή οι νεαροί παίκτες της ομάδας, ξεκίνησε τη Δευτέρα την προετοιμασία του ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Βέβαια επίσημη έναρξη της νέας περιόδου για τον Α.Ο.Δ. θα είναι σήμερα, όπου πριν την προπόνηση θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός.

Ο προπονητής του Διαβολιτσίου Κώστας Παλαμάρας, μιλώντας χθες στο “Notosport”, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ είπε και δύο λόγια για την κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α’ τοπικής. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Στόχος της ομάδας είναι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να παίζουμε για τη νίκη. Οσο για το γενικό στόχο είναι η ομάδα να μείνει όσο πιο γρήγορα μπορεί στην κατηγορία και να μην έχουμε βαθμολογικό άγχος μέχρι το τέλος, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Από τη στιγμή, που θα καταφέρουμε να πετύχουμε την άνετη παραμονή θα ακολουθήσουμε το δεύτερο στόχο που είναι να δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά της ομάδας. Οσο για το πρωτάθλημα, κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας, γιατί οι ομάδες δεν έχουν βρει ακόμη το ρυθμό τους. Θεωρώ εξίσου δύσκολο το πρώτο ματς και για εμάς και για την αντίπαλη ομάδα. Οπως προανέφερα θα προσπαθήσουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη”.

Ο κ. Παλαμάρας, που θα έχει για συνεργάτη του, τον Δανιήλ Σταυρόπουλο, ο οποίος θα έχει και την ευθύνη εκγύμνασης των τερματοφυλάκων, θα έχει στη διάθεση του στη διάρκεια της φετινής περιόδου τους Παναγιώτη και Παύλο Σουλαντίκα, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, Βασίλη Διαγούπη, Αρνολντ Ντουμάνι, Αρη Μερκούρη, Φώτη Μπαλόπουλο, Γιάννη Ζάκκα, Νίκο Εμμανουήλ, Σωκράτη Τσουκαλά, Βασίλη Κρεμύδα, Θανάση Παπαδόγιαννη από το υπάρχον έμψυχο υλικό και τους νεοαποκτηθέντες Διονύση Δημόπουλο, Νίκο Παπαγεωργίου, Τάσο Κωνσταντακόπουλο, Μάριο Βουρνά, Στέλιο Ηλιόπουλο, Παναγιώτη Τσώνη, Χρήστο Χριστόπουλο και Γιάννη Μαυροειδάκο. Δεν αποκλείεται σε αυτούς να προστεθούν και άλλοι, καθώς γίνεται προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα με 2-3 το πολύ παίκτες και αν βρεθεί κάτι αξιόλογο.

Τα φιλικά

Ο προπονητής του Α.Ο.Δ. έχει κλείσει και κάποια φιλικά παιχνίδια ώστε παράλληλα με τις προπονήσεις να ξεκινήσει και το μοντάρισμα της ομάδας. Το πρώτο είναι το προσεχές Σάββατο με την Κ17 της Καλαμάτας, αλλά ακόμη δεν έχει οριστεί σε ποιο γήπεδο θα γίνει. Στις 19 Αυγούστου θα παίξει με τον Τσικλήτηρα Πύλου, άλλα και αυτό δεν έχει οριστεί σε πιο γήπεδο θα γίνει. Ακολουθούν δύο φιλικά μέσα και έξω με τον Τέλλο Αγρα στις 23 στο Διαβολίτσι και στις 27 στους Γαργαλιάνους. Το τελευταίο φιλικό θα είναι στις 17 Σεπτεμβρίου με τον Πανθουριακό, το οποίος θα γίνει στο Διαβολίτσι, αλλά για την ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί.