Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 16:34

Σήμερα η πρώτη της ΑΕ Μάνης

Γράφτηκε από τον

 

Στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στο Κορδία θα ξεκινήσει σήμερα στις 6 το απόγευμα την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, η νεοφώτιστη στην Α1 τοπική Α.Ε. Μάνης.

Πριν την προπόνηση θα γίνει η γνωριμία ανάμεσα στα παλιά και τα νέα πρόσωπα, οι παίκτες θα παραλάβουν το αθλητικό υλικό και το πρόγραμμα των προπονήσεων και των φιλικών αγώνων και στη συνέχεια θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία.

Στο πάγκο θα βρίσκεται για δεύτερη σερί σεζόν ο Παναγιώτης Πολίμος (φώτο), ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Γιώργος Χατζηπαναγιώτης, Θεόδωρος Δασκαλάκης, Σωτήρης Καστριτσέας, Κυριάκος Πουλάκος, Κλέβις Πετριτάι, Μιχάλης Γιαννόπουλος και τις τελευταίες ημέρες αποκτήθηκαν οι Σπύρος Πιχιγιόνι, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Ανδρούσα και ο Χρήστος Λυμπερόπουλος, που αγωνιζόταν στα Πράσινα Πουλιά.

Ο κ. Πολίμος σε σχετική ερώτηση για την κλήρωση του πρωταθλήματος δήλωσε χθες στο “Notosport”: “Για εμένα προσωπικά η κλήρωση είναι αδιάφορη. Ούτως η άλλως θα παίξουμε με όλους τους αντιπάλους. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας να κάνουμε μια καλή προετοιμασία και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Τους αγώνες κυπέλλου του βλέπουμε ως επίσημα παιχνίδια, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μας αυτή η διοργάνωση. Σίγουρα όμως τα παιχνίδια του κυπέλλου θα μας βοηθήσουν πολύ για να προετοιμαστούμε καλύτερα για την έναρξη του πρωταθλήματος.