Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 16:56

Με βλέψεις ανόδου ξεκίνησε το Δώριο

Γράφτηκε από τον

 

Μια καλύτερη πορεία από την περσινή και αν μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και την άνοδο είναι ο βασικός στόχος του Δωρίου, όπως άφησαν να εννοηθεί οι παράγοντες και ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης (φώτο), στην προχθεσινή πρώτη προπόνηση, που σήμανε και την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Επίσης επιδίωξη των ανθρώπων του Δωρίου είναι η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή και ανταγωνιστική για να μπορέσει να εκπληρώσει τους παραπάνω στόχους.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, οι παράγοντες και ο προπονητής κ. Μπουραντώνης μίλησαν στους παίκτες σχετικά με τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά, ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών παιχνιδιών και αφού παρέλαβαν το αθλητικό υλικό, έκαναν την πρώτη προπόνηση.

Ο κ. Μπουραντώνης με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας σε δηλώσεις του στο “Notosport” ανέφερε: “Στόχος μας είναι Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και παρά πολύ δυνατοί ώστε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από αυτό που καταφέραμε πέρσι και γιατί όχι αν μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμη και την άνοδο”. Οσο για την κλήρωση σε κύπελλο και πρωτάθλημα μας είπε: “Θα κοιτάξουμε να είμαστε πανέτοιμοι για το πρωτάθλημα χωρίς να μας αγχώνει κάτι. Τα ματς του κυπέλλου θα είναι για εμάς δύο πάρα πολύ καλά τεστ και τα έχουμε στο πρόγραμμα για να ετοιμαστούμε για τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι σε αυτά τα παιχνίδια.

Ο κ. Μπουραντώνης θα έχει στη διάθεση του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο υλικό Γιάννη Κατσίβα, Γιώργο Ζέππο, Παναγιώτη Πετράκο, Παναγιώτη Παντελή, Ιπποκράτη Δήμα, Δημήτρη Γαρδίκα, Φώτη Κουμπαρούλη, Κώστα Γεωργιόπουλο, Βασίλη Μπόρα, Μπογκντάν Μπογκάσα, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Θανάση Κυριακόπουλο, Αλεξ Κομάν, Μουράτ Μέμα, Σωτήρη Γκρίτζαλη, Τάσο Βεσέλη, τους καινούργιους παίκτες Ηλία Φλέσσα, Χρήστο Πολίτη, Μπάμπη Κοντοθανάση, Βασίλη Κοντοθανάση, Στάθη Ταπεινό, τους Γιώργος Μπέντζα και Ντάνιελ που προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα, καθώς και τους Κλεομένη Μπόρα (18 ετών μέσος), Γιώργο Παναγάκης (22 ετών μεσοεπιθετικός), δύο παιδιά από το Δώριο, που έλλειπαν εκτός Μεσσηνίας και επέστρεψαν φέτος.

Ο Περίανδρος Σταμάτης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται στην Αθήνα και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να συμμετάσχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Τα πρώτα φιλικά

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας εκτός από τις προπονήσεις έχει και φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα στις 16 Αυγούστου θα παίξει με την Ομόνοια και στις 27 Αυγούστου με τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης και τα δύο θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Δωρίου. Ακολουθούν τα δύο παιχνίδια με τη Σπερχογεία για το κύπελλο στις 3 και 10 Σεπτεμβρίου και στις 13 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί με την Κ17 της Καλαμάτας στο Ασπρόχωμα.

Λόγω των αγώνων του κυπέλλου στις 3 και 10 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκαν τα δύο φιλικά με Μάνη και Α.Ε. Γαργαλιάνων αντίστοιχα, που είχαν προγραμματιστεί. Ο κ. Μπουραντώνης θα έχει επικοινωνία με τους συναδέλφους του στις δύο ομάδες ώστε να ορίσουν τα φιλικά για άλλες ημέρες.