Πέμπτη, 10 Αύγουστος 2017 14:52

Τίτλο και στην Α1 τοπική θέλει η Α.Ε. Μάνης

Γράφτηκε από τον

 

 

Να ξεπεράσει τις δυσκολίες, των μετακινήσεων και του γηπεδικού και να καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα είναι οι στόχοι της περσινής πρωταθλήτριας του 1ου ομίλου της Β’ τοπικής και νεοφώτιστης στην Α1 τοπική Α.Ε. Μάνης, που χθες το απόγευμα ξεκίνησε την προετοιμασία της για την φετινή αγωνιστική σεζόν.

Για τους στόχους της, τη νέα περίοδο αναφέρθηκαν στις δηλώσεις τους πριν την πρώτη προπόνηση, τόσο ο προπονητής Παναγιώτης Πολίμος, όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ηλίας Λουκαρέας.

Ο κ. Πολίμος τόνισε: “Παρά τα προβλήματα της μετακίνησης και του γηπέδου θα προσπαθήσουμε να βγούμε πιο δυνατοί και να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία να έχει υγεία και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα θα φροντίσουμε να προωθήσουμε και να αξιοποιήσουμε τα παιδιά που προέρχονται από το παιδικό τμήμα”.

Ο κ. Λουκαρέας δήλωσε: “Πιστεύω φέτος να έχουμε καλή πορεία στην Α1 κατηγορία. Εχουν φύγει κάποια παιδιά, τα οποία αναπληρώθηκαν με άλλους παίκτες. Μέσα από τη δουλειά θέλουμε να έχουμε μια πάρα πολύη καλή πορεία. Σίγουρα αγκάθι μεγάλο είναι το γηπεδικό και τα παιδιά αναγκάζονται να κάνουν πολλά χιλιόμετρα. Παρά τις δυσκολίες αυτές πιστεύω ότι θα υπερπηδήσουμε το εμπόδιο. Εύχομαι να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να έχουμε υγεία”.

Η ομάδα της Μάνης θα έχει και φέτος έδρα της για την προπονήσεις και τα επίσημα παιχνίδια το γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία. Εκεί έγινε χθες η πρώτη συγκέντρωση και αφού οι παίκτες μοιράστηκαν το αθλητικό υλικό βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησαν την προετοιμασία. Βέβαια στη διάρκεια της προετοιμασίας θα κάνει προπονήσεις και στο Σταυροπήγιο.

Ο κ. Πολίμος θα έχει στη διάθεση του στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, τους Γιώργο Χατζηπαναγιώτη, Θεόδωρο Δασκαλάκη, Σωτήρη Καστριτσέα, Κυριάκο Πουλάκο, Κλέβις Πετριτάι, Μιχάλη Γιαννόπουλο, Σπύρο Πιχιγιόνι, Χρήστο Λυμπερόπουλο (νέοι παίκτες), Παναγιώτη Πολυμενέα, Παναγιώτη Πουλάκο, Αρη Καμπανάρο, Νίκο Βαλσαμάκη, Χρήστο Μέτσο, Γιόλα Τζόννυ, Σπύρο Μανωλέα, Φρέντι Αράνι, Γιάννη Σαραντέα, Ερι Πέπα, Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, Σταύρο Κατσιγιάννη, Ερντουγκελ Φετάχου, Νίκο Ξεροβάσιλα (παλιοί παίκτες) και οι 5 νεαροί που προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα Μιχάλης Κουρελέας, Ορέστης Ντότση, Νίκος Χασανάι, Κλεάνθης Σπυρέας, Αιμίλιος Μάσιο.

Τα φιλικά

Ο προπονητής της Α.Ε.Μ. Παναγιώτης Πολίμος πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης μοίρασε στους παίκτες και το πρόγραμμα των προπονήσεων και των φιλικών αναμετρήσεων. Σε ότι αφορά τα φιλικά, το πρώτο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 20 Αυγούστου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στις 7 μ.μ. και ακολουθεί το Σάββατο 26 Αυγούστου αυτό με τον Α.Ο. Φαραί στις 6 μ.μ. και τα δύο θα γίνουν στο γήπεδο της ΕΠΣΜ. Την Κυριακή 27 Αυγούστου θα παίξει στις 7 μ.μ. με τον Εθνικό στο γήπεδο του Μελιγαλά, στις 30 με τα Πράσινα Πουλιά στις 6 μ.μ. και στις 6 Σπετεμβρίου με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας στις 6 μ.μ. και τα δύο στον Κορδία και αναμένεται να γίνει άλλο ένα το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, εκτός αν έχει προκριθεί και δώσει αγώνα για το κύπελλο Μεσσηνίας.