Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 12:59

Τάσεις φυγής από Μπαστακό στη “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον

 

Δεν φτάνει που αργούν χαρακτηριστικά οι μεταγραφές στην Καλαμάτα, ενδέχεται οι αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της περσινής περιόδου να έχουν και συνέχεια...

Μετά τον Βασίλη Μπεγέτη που είχε ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας, όμως ο 36χρονος μέσος δεν συνεχίζει τελικά στην “Μαύρη Θύελλα”, τις τελευταίες ημέρες θέμα προέκυψε και με τον Αγγελο Μπαστακό! Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ζήτησε από τον αντιπρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τσάκωνα να μείνει ελεύθερος γιατί δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς και τις υποχρεώσεις της Γ’ εθνικής. Ο Μπαστακός υποστήριξε πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων προτιμά να παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδα Α’ τοπικής, όπου οι απαιτήσεις είναι σαφώς μικρότερες.

Από την ομάδα του δόθηκε άδεια για τρεις ημέρες προκειμένου να το σκεφτεί καλύτερα και ενδεχομένως σήμερα να υπάρξει νέα επαφή με τον κ. Τσάκωνα.

Πάντως ο Μπαστακός είναι ανένδοτος στην απόφαση του να αποχωρήσει και λογικά θα μείνει ελεύθερος. Ο υψηλόσωμος αμυντικός πέρυσι ήταν βασικός στην πορεία της Καλαμάτας προς το νταμπλ μετρώντας 26 συμμετοχές και ενδεχόμενη αποχώρηση του αυξάνει την ανάγκη για ενίσχυση των “ασπρόμαυρων” στο μεταγραφικό παζάρι.

Σε αυτό το κομμάτι υπάρχει χαρακτηριστική στασιμότητα και άπαντες αναμένουν την έλευση του προέδρου Σταύρου Παπαδόπουλου στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να... τρέξουν τα μεταγραφικά ζητήματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει επέλθει προφορική συμφωνία με 4-5 έμπειρους παίκτες με θητεία σε ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής, όμως όσο οι ημέρες περνούν τόσο οι παίκτες πηγαίνουν σε άλλες ομάδες και υπάρχει ο κίνδυνος να... τιναχθεί στον αέρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Από εκεί και πέρα την Τετάρτη οι παίκτες υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις και χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα) υπό τις οδηγίες του Νίκου Ζαλίκα.

Για το Σάββατο γίνεται προσπάθεια να βρεθεί μια ομάδα Α’ τοπικής για ένα οικογενειακό δίτερμα.