Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 13:28

Πήρε Φωτιάδη και ανακοίνωσε φιλικά ο Τελλος Αγρας

Γράφτηκε από τον
Πήρε Φωτιάδη και ανακοίνωσε φιλικά ο Τελλος Αγρας

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Τέλλος Αγρας...

Η ομάδα των Γαργαλιάνων πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Φώτη Φωτιάδη ενισχύοντας έτσι την μεσαία γραμμή της. Ο 22χρονος παίκτης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής με την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμάτας και τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν στον Εθνικό Μελιγαλά.

Αποτελεί το έκτο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων που έχουν αποκτήσει ακόμη τους Θανάση Γεωργιόπουλο, Θοδωρή Ντουγέρογλου, Αλέξανδρο Ερέκι, Γρ. Αναστασόπουλο και Δημήτρη Καλογερόπουλο. Ετσι το ρόστερ είναι σχεδόν ολοκληρωμένο καθώς ενδέχεται να γίνουν 1-2 κινήσεις ακόμη. Στον αντίποδα αποχώρησε ο 30χρονος αμυντικός Θανάσης Γεωργακόπουλος με προορισμό την Α.Ε. Γαργαλιάνων.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της από την Δευτέρα. Σήμερα και αύριο οι παίκτες θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις.

Οσον αφορά τα φιλικά, το πρώτο θα γίνει με αντίπαλο την Καλαμάτα, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού το Σάββατο 19 Αυγούστου. Θα ακολουθήσει το εκτός έδρας φιλικό με το Διαβολίτσι την Τετάρτη 23 Αυγούστου, ενώ οι δύο ομάδες θα ξαναπαίξουν αυτή τη φορά στους Γαργαλιάνους στις 27 Αυγούστου. Τέλος, στις 30 του μήνα ο Τέλλος Αγρας θα παίξει με την Μάνη στην Καλαμάτα.