Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 14:11

Σήμερα η “πρώτη” του Παμίσου

Γράφτηκε από τον
Σήμερα η “πρώτη” του Παμίσου

Ο Πάμισος γίνεται σήμερα η 13η ομάδα της Α’ τοπικής που ξεκινά την προετοιμασία του.

Η “πρώτη” των νησιωτών έχει οριστεί για σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, όπου θα τελεστεί ο αγιασμός για να πάει καλά η χρονιά.

Το “παρών” δεν θα δώσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ντούλης, όμως αναμένεται να παραβρεθεί σύσσωμο το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο.

Το ραντεβού πάντως των παικτών με τον προπονητή Αλέξη Μαντζούνη και τον συνεργάτη του Ευτύχη Τασιόπουλο είναι για τις 6 το απόγευμα.

Ο έμπειρος τεχνικός θα τους μιλήσει για αρκετή ώρα αναπτύσσοντας τη φιλοσοφία του και τα “θέλω του” από αυτούς, ενώ οι παίκτες θα παραλάβουν και το αθλητικό υλικό.

Προπόνηση πάντως δεν θα γίνει και το... τρέξιμο θα πάρει παράταση για το Σάββατο το απόγευμα.

Δικαιολογημένοι απόντες θα είναι οι Δημήτρης Φιλόπουλος, Δημήτρης Μπερερής και Γιάννης Μωράκης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, παλιοί και καινούργιοι θα είναι παρόντες στο γήπεδο της Μεσσήνης. Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής οι “πράσινοι” έχουν αποκτήσει επτά ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Γιώργο Βέλλη, Φάνη Κάνιστρα, Θανάση Γεωργαντά, Δημήτρη Αλεξόπουλο, Κώστας Πανταζόπουλο, Ρομέο Μπογκντάνι και Δήμο Δαραμάρα.

Επίσης ο Πάμισος ψάχνει για έναν τερματοφύλακα και ίσως κυνηγήσει 1-2 εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μία από αυτές είναι ο Αγγελος Μπαστακός που ενδέχεται να μείνει ελεύθερος από την “Μαύρη Θύελλα” και αν συμβεί αυτό, οι νησιώτες θα κάνουν κίνηση να τον αποκτήσουν.