Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 14:27

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δεύτερη μεταγραφή ο Μεμά, ανανέωσε ο Τσέρτος

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δεύτερη μεταγραφή ο Μεμά, ανανέωσε ο Τσέρτος

Τη δεύτερη μεταγραφή του πραγματοποίησε σήμερα ο Μιλτιάδης αποκτώντας τον Αμαρίλντο Μεμά (φώτο).

Πρόκειται για 28χρονο μεσοεπιθετικό που είχε παίξει και τη σεζόν 2015-16 στον Μιλτιάδη στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Μεθώνη. Ο Μεμά λοιπόν επιστρέφει μετά από ενάμιση χρόνο στην ομάδα του Πύργου προκειμένου να την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Είχε προηγηθεί η απόκτηση του τερματοφύλακα Κώστα Στασινόπουλου και θα υπάρχει συνέχεια μιας και το ρόστερ έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι. Ο προπονητής Τάκης Κάππος με τους διοικούντες αναζητούν παίκτες σε κάθε θέση (κεντρικό αμυντικό, αριστερό μπακ, ακραίο φορ και επιθετικό) και υπάρχουν συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Συνεχίζουν και Παυλόγιαννης, Κοτσίρης

Παράλληλα τη φανέλα του Μιλτιάδη θα φορά και τη νέα χρονιά ο Νώντας Τσέρτος. Ο 31χρονος μεσοαμυντικός συμφώνησε με τους “μελανόλευκους” παρότι είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες. Το ίδιο ισχύει και για τους Γιώργο Παυλόγιαννη και Γιάννη Κοτσίρη που τα έχουν βρει με τη διοίκηση του Πυργιώτικου συλλόγου και απομένει η τυπική επιβεβαίωση.

Τέλος, η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει αρκετά καθυστερημένα (γύρω στις 24-25 Αυγούστου) μιας και αρκετοί ποδοσφαιριστές δουλεύουν αυτή την περίοδο.