Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 16:42

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Εφυγε ο Δημητρέλης, ήρθε ο Ματθαίος Λίβας

Γράφτηκε από τον

Αλλαγή τερματοφυλάκων είχαμε στον Εθνικό Μελιγαλά τις προηγούμενες ημέρες...

Ο 28χρονος γκολκίπερ Σταύρος Δημητρέλης (φωτό) που είχε συμφωνήσει να παραμείνει στους “κυανόλευκους” τελικά αποχώρησε με προορισμό την Πελλάνα Καστορείου στην Α’ κατηγορία της Λακωνίας και έτσι η ομάδα του Μελιγαλά στράφηκε σε μία γνώριμη λύση... Αυτή ήταν ο μέχρι πέρυσι τερματοφύλακας της Παναγιώτης Ματθαίος Λίβας που τελικά συνεχίζει στον Εθνικό, ενώ αρχικά τα είχε βρει με την Ομόνοια.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας πέρυσι αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο στον Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ έχει φορέσει επί χρόνια τη φανέλα του Αστέρα Αρφαρών.

Πάντως ο Εθνικός κινείται για την απόκτηση κι άλλου τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Ματθαίο Λίβα, ενώ αναμένεται να γίνουν 1-2 ακόμη κινήσεις. Κι αυτό γιατί το ρόστερ μπορεί να είναι ποιοτικό, δεν είναι όμως και... ποσοτικό, αφού αριθμεί μόλις 17 ποδοσφαιριστές, μαζί με τους νεαρούς Στέφανο Παπαδόπουλο και Ηλία Σεμούρη που προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηλίας Μουρούσιας θα ενταχθεί στην προετοιμασία από τον Σεπτέμβριο, ενώ ο Τάκης Κανελλόπουλος την Δευτέρα ξεκίνησε προπονήσεις.

Νίκη 1-0 στο πρώτο φιλικό με Αίαντα

Στα αγωνιστικά οι “κυανόλευκοι” έδωσαν την Τετάρτη το πρώτο τους οικογενειακό δίτερμα (διάρκειας 70 λεπτών) απέναντι στον Αίαντα. Για την ιστορία επικράτησαν 1-0 με σκόρερ τον Παναγιώτη Καραγιάννη.

Η σύνθεση που παρέταξε ο προπονητής Φραγκίσκος Κεράνης ήταν η εξής:

Λίβας, Καπόγλης, Αλεβίζος, Παπαδόπουλος, Θανόπουλος, Καρατζούλιας, Σπανός, Κ. Κανελλόπουλος, Καραγιάννης, Κουλόπουλος, Σαραντόπουλος.

Επαιξαν ακόμη και οι Σεμούρης, Χαραλαμπόπουλος και Μακρής.

Την Κυριακή θα δοθεί το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο γήπεδο του Μελιγαλά. Το πιο δυνατό φιλικό τεστ θα δοθεί στις 23 Αυγούστου κόντρα στη “Μαύρη Θύελλα”.