Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 18:10

Με νεανικό ρόστερ και δικά του παιδιά ξεκίνησε ο Ηρακλής Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Με νεανικό ρόστερ και δικά του παιδιά ξεκίνησε ο Ηρακλής Καλαμάτας

 

Την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν στην Α1 τοπική ξεκίνησε χθες ο Ηρακλής Καλαμάτας με την πρώτη προπόνηση να διεξάγεται στο “Π. Μπαχράμης”.

Η καλαματιανή ομάδα σταθερή στη φιλοσοφία της εδώ και χρόνια θα πορευτεί με νεανικό ρόστερ αποτελούμενο στην πλειοψηφία του με παιδιά από την ακαδημία της.

Στόχος του Ηρακλή είναι να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και να κάνει μια καλή πορεία στην Α1 τοπική.

Τι δήλωσαν Γαλανόπουλος, Κομπότης 

Ο προπονητής της ομάδας Αρης Γαλανόπουλος (θα έχει συνεργάτη τον Γιάννη Ζαπρόπουλο) έδωσε το στίγμα του νέου Ηρακλή: “Θέλουμε να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία για όλους τους ποδοσφαιριστές. Θα επιδιώξουμε να φτιάξουμε μέσα από δουλειά ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στα παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Στόχος μας είναι να έχουμε μία καλή πορεία στην Α1 τοπική”. Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λόγια του προέδρου των “κυανολεύκων” Παναγιώτη Κομπότη που δήλωσε: “Ο Ηρακλής είναι μία από τις παραδοσιακές ομάδες του χώρου. Ο πρώτος στόχος έχει επιτευχθεί, αφού είμαστε εδώ υγιείς στο γήπεδο. Ο Ηρακλής τηρεί ευλαβικά εδώ και χρόνια το πλάνο του και στηρίζεται στα δικά του παιδιά. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ότι μας αναλογεί”.

Το “παρών” στη χθεσινή “πρώτη” έδωσαν κι άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, φανερώνοντας το “οικογενειακό” κλίμα που υπάρχει στην καλαματιανή ομάδα.

Οσον αφορά το ρόστερ, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 5 μεταγραφές και συγκεκριμένα οι Μπομπόνης, Βλαχάκης, Γκίζας, Κωνσταντινίδης και Βαϊτσης.

Επίσης συνεχίζουν από πέρυσι οι Κουκούτσης, Κ. Παπαδέας, Αλάμαρας, Ζαφειρόπουλος, Πλαγιανός, Κατσαρός, Κωνσταντόπουλος, Μπρακούλιας, Ψωρομύτης, Γεωργακόπουλος, Μάρης,

Γ. Παπαδέας, Κάρβελης και Κορομηλάς.

Από την παιδική ομάδα προωθήθηκαν στην ανδρική οι Κορμπής, Αδαμόπουλος, Αρμπέρτ, Παναγόπουλος, Καψαμπέλης, Διαμαντόπουλος, Τσίνα και Λύρας.