Σάββατο, 12 Αύγουστος 2017 12:04

Παρέμεινε στην Ανδρούσα ο Βασιλογιαννακόπουλος

Γράφτηκε από τον
Παρέμεινε στην Ανδρούσα ο Βασιλογιαννακόπουλος

Μία ακόμη ανανέωση είχαμε τις προηγούμενες ημέρες στην Ανδρούσα...

Ο Παναγιώτης Βασιλογιαννακόπουλος συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας και θα συνεχίσει να φορά τα “κυανόλευκα” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο 23χρονος μέσος που προέρχεται από την Θύελλα Χαρακοπιού ήταν βασικός στέλεχος της Ανδρούσας τα δύο προηγούμενα χρόνια και πέρυσι μέτρησε 25 συμμετοχές και 1 γκολ.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή που παρουσιάζεται ενισχυμένη σε σχέση με την περσινή περίοδο, θα κινηθεί για την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών.

Η προετοιμασία κυλά με καθημερινές προπονήσεις και το πρώτο φιλικό που κλείστηκε είναι την Τετάρτη 23 Αυγούστου με τον δυνατό Πανθουριακό στο γήπεδο της Σπερχογείας.

Δύο ημέρες αργότερα η Ανδρούσα θα δώσει φιλικό με τον Ολυμπιακό Ανάληψης στο γήπεδο της.

Στο κύπελλο οι “κυανόλευκοι” έπεσαν κατευθείαν στα... βαθιά μιας και κληρώθηκαν με τον... γείτονα Πάμισο σε διπλούς αγώνες. Πέρυσι πάντως είχαν καταφέρει και είχαν αποκλείσει τους νησιώτες σε μονό αγώνα (στο “Β. Μαλαφέκας”), με σκορ 1-0 χάρις σε τέρμα του Μαραγκούλια στο 90!

Τέλος, αύριο Κυριακή το βράδυ η διοίκηση της Ανδρούσας διοργανώνει μουσική βραδιά με το συγκρότημα “Μουσικές Βοήθειες” στην πλατεία της Ανδρούσας, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.