Σάββατο, 12 Αύγουστος 2017 11:32

Ο χρόνος πιέζει πλέον τη “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς ουσιαστικές μεταγραφικές εξελίξεις κύλησαν και οι προηγούμενες μέρες στην “Μαύρη Θύελλα”.

Οι “μελανόλευκοι” συμπληρώνουν την Δευτέρα δύο εβδομάδες προετοιμασίας, ωστόσο το ρόστερ με το οποίο δουλεύει ο νέος τεχνικός τους Νίκος Ζαλίκας έχει ακόμη πάρα πολλά κενά.

Και πέρα από τα δεδομένα κενά, δεν έχουν γίνει ακόμη οι μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα τις επιτρέψουν να κάνει πράξη τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν θέσει οι άνθρωποι της εν όψει του ερχόμενου πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Ο λόγος της μεταγραφικής καθυστέρησης έχει να κάνει με την παρατεταμένη απουσία του Σταύρου Παπαδόπουλου στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος της ομάδας μάλιστα δεν έχει επικοινωνήσει με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσάκωνα τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα ο τελευταίος με την μπορεί να ... σφραγίσει τις επαφές που έχει με διάφορους παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στ. Παπαδόπουλος αργεί να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό επηρεάζει τον σχεδιασμό της ομάδας και παράλληλα δίνει αφορμή για δημιουργία διαφόρων σεναρίων στα ποδοσφαιρικά στέκια όσον αφορά τις προθέσεις του για την ομάδα.

Η ουσία είναι πως ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει την Καλαμάτα καθώς οι υπόλοιπες φιλόδοξες για τίτλο ομάδες της Γ’ εθνικής είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο με σαφώς πιο γεμάτα ρόστερ.

Ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσάκωνας περιμένει ωστόσο πως η έλευση του Στ. Παπαδόπουλος τις επόμενες μέρες θα δρομολογήσει εξελίξεις και η ομάδα θα γεμίσει άμεσα το ρόστερ ώστε να ετοιμαστεί για τη σέντρα της

Γ’ εθνικής που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου.