Σάββατο, 12 Αύγουστος 2017 13:09

Με Αναγέννηση το πρώτο φιλικό του Πανθουριακού

Γράφτηκε από τον

Μετά από δώδεκα ημέρες προετοιμασίας έφτασε η ώρα για το πρώτο φιλικό ματς του Πανθουριακού.

Το συγκρότημα του Γιώργου Αργυρόπουλου θα αντιμετωπίσει σήμερα Σάββατο την Αναγέννηση Παραλίας, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 5.45 μ.μ. στο γήπεδο της Σπερχογείας.

Ετσι ο νεαρός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη εικόνα από τους παίκτες του από τους οποίους πάντως δηλώνει ευχαριστημένος για την εώς τώρα διάθεση που δείχνουν. “Ξεκίνησε όπως θέλουμε η προετοιμασία με τους παίκτες να δείχνουν διάθεση και να είναι αφοσιωμένοι στην προσπάθεια που γίνεται. Είμαι ευχαριστημένος από αυτά που βλέπω μέχρι τώρα ωστόσο έχουμε πολύ δρόμο για να ετοιμαστεί η ομάδα”, τόνισε ο Αργυρόπουλος για τον φιλόδοξο φέτος Πανθουριακός.

Θυμίζουμε ότι στο ξεκίνημα της σεζόν η ομάδα παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη καθώς έχουν αποκτηθεί αρκετοί καλοί παίκτες όπως οι Αργυρόπουλος, Βυζάς, Δρογγίτης, Λάσκαρης, Λυμπερόπουλος, Μουλιάτος, Τριανταφυλλάκης, Γιάννης και Χρήστος Τρίψας. Από πέρυσι συνεχίζουν οι Καγιάς, Καλλιντέρης, Καράμπελας, Κλουβάτος, Κουρούπης, Μπιτσάνης, Οδεμσιώτης, Πανταζής, Παντσιώτης, Παπαδόπουλος, Σεφεράσι, Σταθάς, Φιλίππου και Χελάς.

Ο Πανθουριακός διαθέτει ένα εξαιρετικά δυνατό ρόστερ για αυτό και φιλοδοξεί να χτυπήσει τον τίτλο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Την Τετάρτη με Καλαμάτα

Μετά το σημερινό ματς με την Αναγέννηση θα ακολουθήσουν δύο ακόμη φιλικά ματς. Την προσεχή Τετάρτη 16 Αυγούστου ο Πανθουριακός θα παίξει με την Καλαμάτα, στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ενώ το Σάββατο 19 Αυγούστου θα αγωνιστεί στα Φιλιατρά με την Εράνη.