Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 16:31

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Στόχος η αξιοποίηση των νεαρών και τη νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Στόχος η αξιοποίηση των νεαρών και τη νέα χρονιά

Με την ίδια φιλοσοφία που έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του θα πορευτεί και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Πανιώνιος Μεγαλόπολης.

Αυτό έχει να κάνει με την προώθηση των νεαρών παικτών από τα τμήματα υποδομής και την παιδική ομάδα στην πρώτη και η αξιοποίηση τους, κάτι που γίνεται κάθε χρόνο. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι άλλοι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται και στην ίδια θέση, στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, οι Θανάσης Μιχόπουλος και Χρήστος Τσουμπλέκας δόθηκαν στον Αστέρα Τρίπολης και θα στελεχώσουν αντίστοιχα την Κ17 και την Κ20 της Αρκαδικής ΠΑΕ.

Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα έχει και τη φετινή περίοδο ο Παναγιώτης Καλόμαλος, ο οποίος θα έχει για συνεργάτες του, τον Πολύνικο Παναγιωτίδη, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Εράνη Φιλιατρών και τον Δημήτρη Πετρόπουλο.

Σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, μέχρι στιγμής έχει γίνει μόλις μία μεταγραφή, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό της, τον 23χρονο τερματοφύλακα Στάθη Μαγκλάρα από τον Λογγανικό, σωματεία της Α1 κατηγορίας Λακωνίας. Ακόμη στην πρώτη ομάδα προωθήθηκαν 7 νεαροί από το παιδικό τμήμα και στη διάρκεια της χρονιάς αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στους επίσημους αγώνες.

Η ομάδα θα πάρει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής Αρκαδίας και στόχος της είναι να έχει καλή πορεία. Εκτός από την πρώτη ομάδα θα έχει συμμετοχή στα αντίστοιχα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΑ, καθώς και φέτος θα λειτουργήσουν όλα τα τμήματα της ακαδημίας.

Η προετοιμασία έχει οριστεί να ξεκινήσει την Πέμπτη 17 Αυγούστου στο γήπεδο της Μεγαλόπολης. Επίσης έχουν προγραμματιστεί και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στη διάρκεια της προετοιμασίας. Η αρχή θα γίνει στις 23 Αυγούστου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στην Καλαμάτα, στις 27 Αυγούστου θα παίξει στο Δώριο με την ομώνυμη ομάδα και στις 9 Σεπτεμβρίου με τη Σπερχογεία στο δημοτικό γήπεδο “Πέτρος Γεωργανάς”.

 Οσο για τα τμήματα της ακαδημίας, στις 26 Αυγούστου θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους όλα τα τμήματα παιδικό, προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ, μπαμπίνι, καθώς και το γυναικείο τμήμα.