Σάββατο, 12 Αύγουστος 2017 10:57

Με στόχο το πρωτάθλημα ξεκίνησε ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον
Με στόχο το πρωτάθλημα ξεκίνησε ο Πάμισος

Με ενθουσιασμό, αισιοδοξία και ξεκάθαρο στόχο την κορυφή μπήκε χθες στο γήπεδο ο Πάμισος.

Στην επίσημη έναρξη της προετοιμασίας βρέθηκαν περισσότεροι από 100 άνθρωποι στο γήπεδο της Μεσσήνης και από όλους άκουγες τις λέξεις, “τίτλος” και ‘άνοδος”.

Τα μέλη της διοίκησης, πλην του προέδρου Γιώργου Ντούλη που απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες, σύσσωμη η δημοτική αρχή με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιώργο Τσώνη, παλιοί παίκτες και παλιοί παράγοντες της ομάδας καθώς και αρκετοί φίλαθλοι έδωσαν το παρών στο νέο ξεκίνημα. Οι πιο ένθερμοι μάλιστα φρόντισαν με βεγγαλικά και κροτίδες να δώσουν εξ’ αρχής ενθουσιώδη ρυθμό στη σεζόν που ξεκινά.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο αντιπρόεδρος Θανάσης Βλαχάκης έθεσε και... επίσημα τον ξεκάθαρο στόχο της ανόδου τονίζοντας χαρακτηριστικά. “Φέτος η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, Με τη βοήθεια του κόσμου θα πάμε πολύ καλά. Ευχαριστούμε τη δημοτική αρχή για τη στήριξη. Για τον κόσμο της ομάδας μας αξίζει να την ανεβάσουμε. Του χρόνου ο Πάμισος θα είναι στην Γ’ εθνική”.

Λίγα νωρίτερα είχε μιλήσει με παρόμοια λόγια ο Γ. Τσώνης. “Συγχαρητήρια στην περσινή διοίκηση. Είχε μια πετυχημένη διοικητικά χρονιά και μας έδωσε το έναυσμα να συνεχίσουμε φέτος με μεγαλύτερο ζήλο. Ο Πάμισος έχει ιστορία και πρέπει να πάει εκεί που ανήκει. Φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί και πιστεύω ότι όλα τα πάνε καλά”, τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μεσσήνης.

 

Την ΕΠΣΜ εκπροσώπησε ο Ηλίας Αλεξανδρόπουλος που ευχήθηκε στον Πάμισο να πετύχει τους στόχους τους ενώ χαιρετισμούς στο νέο ξεκίνημα των “πράσινων” απεύθυναν ο Νίκος Χρονόπουλος – που ως εκπρόσωπος της διαιτησίας υποσχέθηκε το 50-50 για όλους και χειροκροτήθηκε -, ο παλαίμαχος Νικήτας Καραμπέτσος που εξέφρασε την πίστη του στον τίτλο και ο αρχηγός Ηλίας Ηλιόπουλος που τόνισε ότι με συνολική προσπάθεια θα έρθει το αποτέλεσμα που όλοι θέλουν στη Μεσσήνη.

 

Ο γυμναστής της ομάδας Ευτύχης Τασσιόπουλος με μια ξεχωριστή κίνηση κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να φωνάξουν “Πάμισος”, κάτι που έγινε με ενθουσιασμό, σηματοδοτώντας την έναρξη της χρονιάς.

 

Η συνέχεια ανήκει στον “στρατηγό” του Παμίσου Αλέξη Μαντζούνη και τους παίκτες οι οποίοι θα κληθούν να υλοποιήσουν το στόχο της κατάκτησης του τίτλου στην Α’ τοπική και την άνοδο στην Γ’ εθνική.

 

Οσον αφορά το ρόστερ, αυτή τη στιγμή αποτελείται από 22 παίκτες ενώ θα γίνουν κάποιες προσθήκες ακόμη. Τα νέα αποκτήματα είναι οι Γιώργος Βέλλης, Φάνης Κάνιστρας, Θανάσης Γεωργαντάς, Δημήτρης Αλεξόπουλος, Ρομέο Μπογκντάνι και Δήμος Δαραμάρας στους οποίος προστέθηκαν ως εσωτερικές μεταγραφές οι Βλάχος και Οικονομόπουλος που προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα.