Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 20:05

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Εβδομη μεταγραφή ο Γιάννης Τζανετέας

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Εβδομη μεταγραφή ο Γιάννης Τζανετέας

Μία ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε το Σάββατο ο Τέλλος Αγρας που είναι πλέον από τις πιο ενισχυμένες ομάδες της Α' τοπικής...

Οι "ερυθρόλευκοι" απέκτησαν τον Γιάννη Τζανετέα που είχε μείνει ελεύθερος από την Καλαμάτα. Ο 25χρονος μεσοαμυντικός δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής πέρυσι στη "Μαύρη Θύελλα" (μόλις 8 συμμετοχές, με λίγα λεπτά συμμετοχής), όμως είναι μία καλή περίπτωση για τα μετόπισθεν των "ερυθρολεύκων". Ο Τζανετέας που είχε συνεργαστεί και τη σεζόν 2015-16 με τον Αντώνη Μαυρέα στον Πάμισο, μπορεί να παίξει τόσο στην άμυνα, ως κεντρικός αμυντικός, όσο και στον άξονα ως αμυντικό χαφ. Αρχικά η ομάδα των Γαργαλιάνων κινήθηκε για τον απόκτηση του Γκάι Μούσα από τον Α.Ο. Φαραί και μάλιστα είχε επέλθει συμφωνία για την απόκτησή του... Ομως τελικά ο 24χρονος δυναμικός αμυντικός μέσος κατέληξε στον Τσικλητήρα Πύλου και έτσι οι άνθρωποι του Αγρα στράφηκαν στην περίπτωση του Τζανετέα.

Ο Τζανετέας είναι η έβδομη μεταγραφή του Τέλλου Αγρα μιας και είχαν προηγηθεί οι Θανάσης Γεωργιόπουλος, Θοδωρής Ντουγέρογλου, Αλέξανδρος Ερέκι, Γρηγόρης Αναστασόπουλος, Φώτης Φωτιάδης και Δημήτρης Καλογερόπουλος. Πλέον το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας θεωρείται πλήρης, χωρίς να αποκλείεται πάντως να γίνει μία ακόμη μεταγραφική κίνηση.

Στα αγωνιστικά οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν την προετοιμασία τους με καθημερινές προπονήσεις. Ρεπό θα δοθεί μόνο την Τρίτη, ανήμερα της εορτής της Παναγίας. Το πρώτο φιλικό του Αγρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο με την "Μαύρη Θύελλα" στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.