Δευτέρα, 14 Αύγουστος 2017 11:14

Καθυστερεί κι άλλο ο σχεδιασμός στη “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον

Χωρίς μεταγραφικά νέα κύλησε και το Σαββατοκύριακο στην “Μαύρη Θύελλα”, όπου ο σχεδιασμός καθυστερεί πλέον πολύ και ο χρόνος αρχίζει να πιέζει.

Μάλιστα η ανησυχία για το μέλλον της ομάδας ήταν φανερή και στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή το βράδυ. Εκεί ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσάκωνας τόνισε στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης πως αυτή την εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Σταύρος Παπαδόπουλος ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Η παρατεταμένη απουσία του πρόεδρου όπως είναι λογικό δίνει τροφή για φήμες και σενάρια, ωστόσο τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης δεν έχουν παρά να προχωρήσουν κάποια πράγματα που αφορούν το σχεδιασμό και να περιμένουν αυτή την εβδομάδα την έλευση του Παπαδόπουλου.

Στο πλαίσιο αυτό στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας ενώ όσον αφορά το γήπεδο θα τοποθετηθούν και 200 νέα καθίσματα στην εξέδρα των επισήμων.

Από εκεί και πέρα, ο Αγγελος Μπαστακός κλήθηκε σε απολογία όσον αφορά την πρόθεση που εξέφρασε να αποχωρήσει από την ομάδα και τις επόμενες μέρες θα γίνει η συνάντηση του με την διοίκηση όπου και θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην Καλαμάτα.

Αγωνιστικά, ο Νίκος Ζαλίκας και οι παίκτες συνεχίζουν την προετοιμασία που μπαίνει πλέον στην τρίτη της εβδομάδα. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, αύριο ρεπό και την Τετάρτη στις 6 μ.μ. η Καλαμάτα θα υποδεχθεί σε φιλικό ματς τον Πανθουριακό.