Πέμπτη, 14 Νοέμβριος 2013 13:51

Το Διαβολίτσι πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή, 2-1 τον Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Το Διαβολίτσι πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή, 2-1 τον Ολυμπιακό Καλαμάτας

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πήρε το Διαβολίτσι επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού Καλαμάτας αν και έχανε με 0-1 στο ημίχρονο!
Με αυτή τη νίκη ο ΑΟΔ ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, στην οποία παραμένει η καλαματιανή ομάδα.
Ο αγώνας είχε ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα, τρεις αποβολές και ήταν επεισοδιακός στο φινάλε. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σερεμέτη.


Μόλις στο 2' ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Καραγιάννη από τον Ζερίτη, με τον ρέφερι να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε για έντονη διαμαρτυρία ο προπονητής Σπύρος Τσίκινης.
Στο 21' ο Μαρούδας σέντραρε και ο Παπαλέξης με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Ο αγώνας… άναψε στο δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται σε μια φάση στο 60' υποστηρίζοντας πως ο Βεργόπουλος έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα γιατί έπιασε τη μπάλα με το χέρι και ενώ ήταν τελευταίος παίκτης με τον Καραγιάννη δίπλα του.
Νωρίτερα στο 47' ο Πέλα είχε ωραίο σουτ που απέκρουσε ο Κουκούτσης.
Η ομάδα του Σωτήρη Δημάκη στη συνέχεια πήρε τα ηνία του αγώνα και με πολύ πάθος έφερε το ματς στα ίσια στο 65' ύστερα από ατομική ενέργεια και πλασέ του Θεοδωρόπουλου (1-1).
Μάλιστα στο 74' έγινε το 2-1 μετά από σέντρα του Κουπούζου και κεφαλιά ψαράκι του Γεωργαντά που σημειωτέον αγωνίστηκε τραυματίας!
Στο 77' αποβλήθηκαν οι Μίντζηρας και Γεωργαντάς με κόκκινη κάρτα γιατί διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και έτσι οι δύο ομάδες συνέχισαν με 10 παίκτες.
Στο 88' ο διαιτητής Σερεμέτης απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Μπαλαλά του Ολυμπιακού επειδή όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα του είπε: "θες να βγάλω πιστόλι και να σου ρίξω".
Αυτό το αμφισβητούν στον Ολυμπιακό και μάλιστα υπέγραψαν με επιφύλαξη το φύλλο αγώνα.
Μάλιστα αναφέρουν πως έχουν και μαρτυρίες πως ο παίκτης τους δσεν είπε αυτό, αλλά ότι "όταν βγάζεις κόκκινη κάρτα είναι σαν πυροβολάς έναν ποδοσφαιριστή".
Διαιτητής ήταν ο Σερεμέτης, με βοηθούς τους Κουτσαναστάση και Αντωνόπουλο.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κουκούτσης, Κουπούζος, Μαυροειδάκος (46' Βουρνάς), Ζερίτης, Βεργόπουλος, Γεωργαντάς, Θ. Δημητρίου, Κανέλος, Παπαδόγιαννης, Δασκαλάκης, Θεοδωρόπουλος (88' Χαρίτος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μάρης, Σίνος (81' Θεοδωρόπουλος), Παπαλέξης, Μίντζηρας, Φουρναράκος, Αργάνης, Μπαλαλάς, Τζίφας, Αλεξανδρόπουλος, Μαρούδας (34' λ. τρ. Πέλα), Καραγιάννης.