Δευτέρα, 14 Αύγουστος 2017 17:46

Ο Πανθουριακός 2-1 σε φιλικό την Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον
Ο Πανθουριακός 2-1 σε φιλικό την Αναγέννηση

Το πρώτο του φιλικό για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Σπερχογείας “Πέτρος Γεωργανάς”, ο Πανθουριακός και η Αναγέννηση Παραλίας.

 

Οι προπονητές των δύο ομάδων Γιώργος Αργυρόπουλος (Πανθουριακός) και Κώστας Στυλιανόπουλος (Αναγέννηση), σε αυτό το παιχνίδι θέλησαν να δουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους, μετά τις συνεχόμενες προπονήσεις, τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, αλλά να αρχίσουν να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα και να μοντάρουν σιγά – σιγά τις ομάδες τους.

 

Ο Πανθουριακός πήρε τη νίκη με 2-1, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το ζητούμενο, με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους στο 70λεπτης διάρκειας παιχνίδι, που διεξήχθη κάτω από αφόρητη ζέστη.

 

Από την ομάδα της Θουρίας δεν αγωνίστηκαν οι Φιλίππου, Πανταζής, Οδεμισιώτης, Λυμπερόπουλος, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

 

Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Μπιτσάνης με κεφαλιά σχεδόν από το ύψος του πέναλτι αξιοποιώντας το κόρνερ που εκτέλεσε ο Τριανταφυλλάκης. Στο 24’ ο Κουρούπης εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο ανθρώπινο τείχος άλλαξε πορεία και κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας του Λίβα για να γίνει έτσι το 2-0. Στο 44’ ο Κουρούπης εκτέλεσε κόρνερ και ο Χελάς με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ. Στο 57’ μπροστινή διαγώνια μπαλιά του Μπιζίμη για τον Σκαφιδά αυτός πρόλαβε την έξοδο του Ηλ. Φαββατά και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-1.

 

Για τον Πανθουριακό ξεκίνησαν τον αγώνα Καλλιντέρης, Τριανταφυλλάκης (29’ λ.τρ. Παντσιώτης), Ι. Τρίψας, Αργυρόπουλος, Κλουβάτος, Καράμπελας, Κουρούπης, Χρ. Τρίψας, Μουλιάτος, Βυζάς, Μπιτσάνης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Καλλιντέρης (46’ Ηλ. Φαββατάς), Παντσιώτης, Σεφεράσι, Καράμπελας, Κουρούπης, Χρ. Τρίψας, Μουλιάτος, Μπιτσάνης (62’ Παπαδόπουλος), Λάσκαρης, Δρογγίτης, Χελάς.

 

Η Αναγέννηση αγωνίστηκε με τους Λίβα, Αρβανίτη, Ξυδέα, Μπιζίμη, Κωστέα, Σταματόπουλο (58’ Πραστέλλας), Τσουλάκο, Δουρούμη (61’ Φατούρος), Σκαφιδά, Ταμπάκη, Μάλαμα.