Πέμπτη, 17 Αύγουστος 2017 14:07

Μπαίνει στο γήπεδο η Α.Ε. Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα η νεοφώτιστη στην Α1 τοπική Α.Ε. Γαργαλιάνων.

 

Για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία της η ομάδα των Γαργαλιάνων θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, όπου θα επιδιώξει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να προσπαθήσει για το καλύτερο και παράλληλα θα επιδιώξει να κάνει πορεία αντάξια της ομάδας που έχουν δημιουργήσει, οι παράγοντες της ομάδας, αλλά και το προπονητικό επιτελείο.

 

Το ραντεβού διοίκησης, προπονητικού τιμ και ποδοσφαιριστών παλιών και νέων έχει δοθεί για τις 6.45 στα αποδυτήρια του γηπέδου των Γαργαλιάνων, εκεί που θα δωθεί το αθλητικό υλικό στους παίκτες και στη συνέχεια θα μπουν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

 

Ο προπονητής Θανάσης Λακριντής θα έχει για συνεργάτη του, τον γυμναστή Κώστα Γεωργακόπουλο, οι οποίοι θα έχουν στη διάθεση τους στη διάρκεια της χρονιάς τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό , καθώς και τους νεοαποκτηθέντες Χαρίλαο Φουρναράκο, Αντώνη Στασινόπουλο, Δημήτρη Σώκαλη, Κώστα Ροβολή, Δημήτρη Πετσόπουλο και Θανάση Γεωργακόπουλο.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ