Δευτέρα, 21 Αύγουστος 2017 17:23

Σπουδαία κίνηση με Μπεγέτη η Εράνη

Γράφτηκε από τον

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Εράνη, γνωστοποιώντας την απόκτηση του πρώην μεσοεπιθετικού της Καλαμάτας Βασίλη Μπεγέτη.


Η Φιλιατρινή ομάδα προσπαθεί να φτιάξει μια ομάδα αποτελούμενη από έμπειρους παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν όχι μόνο να επιτευχθούν οι στόχοι της, τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά να βοηθήσουν και τους νεαρούς παίκτες που πλαισιώνουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας φέτος. Ετσι μετά την απόκτηση των έμπειρων Αυγερινού Δημητρακόπουλου, Κώστα Βλαχόπουλου και Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλου, σήμερα  η διοίκηση με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε την απόκτηση του 36χρονου μέσου Βασίλη Μπεγέτη, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και από άλλη θέση, όπως έχει δείξει με την παρουσία του σε άλλες ομάδες κατά το παρελθόν. Εκτός από την Καλαμάτα, έχει αγωνιστεί σε Πάμισο, Ναυπακτιακό Αστέρας Μεσσηνιακό, Διαβολίτσι και στο παρελθόν είχε φορέσει και πάλι τη φανέλα της Εράνης.
Σε ότι αφορά την προετοιμασία, όλα κυλούν ομαλά και πέρα από τις προπονήσεις έχουν αρχίσει και τα φιλικά παιχνίδια που σκοπό έχουν το μοντάρισμα της ομάδας. Ηδη το πρώτο έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Πανθουριακό στα Φιλιατρά και αύριο στις 6 το απόγευμα η Εράνη θα υποδεχτεί τα Μακρίσια ομάδα από την Ηλεία.