Τρίτη, 22 Αύγουστος 2017 14:37

Παίρνει επιθετικό η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Παίρνει επιθετικό η "Μαύρη Θύελλα"

Το κυριακάτικο φιλικό με τον Παναρκαδικό (0-1) φανέρωσε τις αδυναμίες της Καλαμάτας, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης

. Σύμφωνα με πληροφορίες η “Μαύρη Θύελλα” έχει βρει τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και απομένουν μόνο τα τυπικά για να τον ανακοινώσει. Αυτό ενδέχεται μάλιστα να συμβεί εντός της εβδομάδας, ενώ προχωρούν και άλλες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών.
Οσον αφορά τον Κενυάτη Πολ Γουερέ, ο 26χρονος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Καλαμάτα και θα την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ο πρώην παίκτης του Αχαρναϊκού και παλαιότερα της Καλλονής παρακολούθησε μάλιστα και το φιλικό με τον Παναρκαδικό.

Δεν έπεισε  ο Κυριαλάνης

Στο εν λόγω παιχνίδι αγωνίστηκε και ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Θανάσης Κυριαλάνης, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της Καλαμάτας είδαν κάποια θετικά στοιχεία, αλλά έκριναν ότι στην παρούσα φάση δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό και ο Κυριαλάνης αποχώρησε χθες από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.