Παρασκευή, 25 Αύγουστος 2017 17:53

Tέλος ο Κουρμπανάς από Πανηλειακό, σκληρή ανακοίνωση της διοίκησης

Γράφτηκε από τον
Tέλος ο Κουρμπανάς από Πανηλειακό, σκληρή ανακοίνωση της διοίκησης

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Πανηλειακού, με την οποία επισημοποιεί το «διαζύγιο» με τον Νίκο Κουρμπανά.

Τη λύση της συνεργασίας της με τον 55χρονο τεχνικό ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου του Πύργου, τονίζοντας πως ο Νίκος Κουρμπανάς τους απέδειξε ότι «όλα στη ζωή έχουν μια τιμή», αναφερόμενη στην επικείμενη συμφωνία του με τον Παναιγιάλειο.
Αναλυτικά: «Η Διοίκηση της ομάδας ενημερώνει ότι η συνεργασία με τον τεχνικό Νίκο Κουρμπανά έλαβε τέλος αιφνιδιαστικά.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ημέρα Πέμπτη 24/8 ανακοίνωσε στη διοίκηση ότι δε θέλει να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας διότι έχει πρόταση την οποία έχει αποδεχτεί από τον Παναιγιάλειο.
Η διοίκηση του Πανηλειακού έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κύριου Κουρμπανά, χωρίς όμως να κατανοούμε και να εγκρίνουμε τέτοιες αντιεπαγγελματικές και ανήθικες συμπεριφορές.
Εμείς που αναλάβαμε τον Πανηλειακό, έχουμε δώσει λόγο να τιμάμε και να τηρούμε τις συμφωνίες μας. Ο κύριος Κουρμπανάς παρόλο που αποδέχτηκε τις αρχές μας και διατυμπάνιζε παντού ότι υπηρετεί το σωστό και το δίκαιο, αποδείχτηκε ανειλικρινής και αφερέγγυος προς τον Πανηλειακό και τους φιλάθλους του.
Εμείς, η διοίκηση του Πανηλειακού συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια και πιο αποφασισμένοι και δυνατοί προκειμένου να ξαναδούμε τον Πανηλειακό μας δυνατό και όπως τον ονειρευόμαστε!
Τέλος, απευθυνόμενοι στον κύριο Κουρμπανά θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε που μας απέδειξε περίτρανα ότι όλα στη ζωή έχουν μια τιμή.
Κρίμα πάντως, γιατί, εμείς είχαμε πιστέψει στα δικά του λόγια, ότι «τα παντελόνια είναι για τους άνδρες»…
Η Διοίκηση του Πανηλειακού».

Πηγή: Liganews.gr