Τρίτη, 29 Αύγουστος 2017 12:21

Μπροκάκη και Κωστόπουλο απέκτησε ο Τσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον

Νέες μεταγραφές πραγματοποίησε ο Τσικλητήρας Πύλου που πλέον έχει γεμίσει αρκετά το ρόστερ του εν όψει της νέας χρονιάς όπου θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

 

Η Μεσσηνιακή ομάδα απέκτησε τον Ραφαήλ Κωστόπουλο και τον Γιάννη Μπροκάκη (φωτό). Ο πρώτος είναι επιθετικός, 20 ετών και στο παρελθόν έχει παίξει στην Γλυφάδα, στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννιανα, στην Κ20 του Απόλλωνας Σμύρνης και στον Θρίαμβο.

 

Ο Μπροκάκης, που την περασμένη Κυριακή πήρε χρόνο συμμετοχής στο τουρνουά των Γαργαλιάνων, είναι 29 ετών, τερματοφύλακας με εμπειρίες από Γ’ εθνική ενώέχει παίξει στον ΟΦ Ιεράπετρας, την ΑΕΚ Κατσαμπα,, τον Αετό Ανωγείων, τον Γιούχτα, τον ΠΑΟ Κρουσώνας.

 

Με τους δύο παίκτες ο Τσικλητήρας έφτασε τα 9 μεταγραφικά αποκτήματα καθώς είχαν προηγηθεί οι Αλιού, Μούσα, Οντσβόνγκ, Ακασού, Γιαννόπουλος, Χατζηστάμου και Αμπραχαμιάν.

 

Από εκεί και πέρα, ο Τσικλητήρας συνεχίζει την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του τεχνικού του Νίκου Κακαλέτρη ενώ μεθαύριο Παρασκευή θα δώσει φιλικό αγώνα με την Καλαμάτα.