Τετάρτη, 30 Αύγουστος 2017 17:36

Στις 24 Σεπτεμβρίου η σέντρα στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον
Στις 24 Σεπτεμβρίου η σέντρα στη Γ’ εθνική

Η έναρξη της Γ’ εθνικής είχε προγραμματιστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου ωστόσο με δεδομένη την καθυστέρηση που υπάρχει στον καταρτισμό των ομίλων και την κλήρωση, η ΕΠΟ έκανε αυτό που αναμενόταν, δηλαδή μετέθεσε την έναρξη του πρωταθλήματος για τις 24 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι αν υπάρξει λόγος, ίσως ακολουθήσει και νέα μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η ΕΠΟ αποφάσισε να μετατεθεί, λόγω ειδικών συνθηκών, η ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής από τις 17/9 στις 24/9 και σε περίπτωση που συντρέχει λόγος επιπλέον μετάθεσης να οριστεί η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος από την αρμόδια επιτροπή”.

Θυμίζουμε πως η καθυστέρηση του προγραμματισμού προήλθε κυρίως λόγω των εξελίξεων στην ΕΠΟ και τις εκλογές που πάγωσαν τα πάντα το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, στην Γ’εθνική στην πορεία προέκυψαν νέα δεδομένα, καθώς αρκετές ομάδες δεν κατάφεραν να δηλώσουν συμμετοχή.

Ετσι, αν υποστηριχθεί τελικά το αρχικό πλάνο των 8 ομίλων, τότε με βάση των αριθμό των ομάδων που έχουν δηλώσει συμμετοχή, ο κάθε όμιλος θα απαρτίζεται από 12 ή 13 ομάδες.

 

Από Μεσσηνιακής πλευράς, οι ενδιαφερόμενες ομάδες είναι βέβαια η “Μαύρη Θύελλα” και ο Τσικλητήρας Πύλου, οι οποίοι περιμένουν να μάθουν πότε και με ποιους αντιπάλους θα παίξουν στο πρωτάθλημα.