Τετάρτη, 30 Αύγουστος 2017 20:14

H Καλαμάτα 1-0 σε φιλικό ματς το Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
H Καλαμάτα 1-0 σε φιλικό ματς το Διαβολίτσι

 

Με τον τεχνικό της Νίκο Ζαλίκα να δίνει χρόνο συμμετοχής κυρίως σε όσους δεν είχαν παίξει πολύ στο προηγούμενο φιλικό με τον Αστέρα Βλαχιώτη, η Καλαμάτα νίκησε πριν λίγο με 1-0 το Διαβολίτσι, σε φιλικό ματς διάρκειας 60 λεπτών (δύο ημίχρονο των 30 λεπτών) που έγινε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

 

Το πρώτο ημίχρονο είχε να επιδείξει μόνο δύο αξιόλογα σουτ του Μουστάκα που εξουδετέρωσε ο Κωνσταντακόπουλος στο 13’ και το 29’. Στο 33’ ο Δημητρίου με πολύ ωραίο διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά πέτυχε το 1-0 για την Καλαμάτα. Στην συνέχεια ο Μερκούρης είχε ένα σουτ λίγο άουτ και ο Χελάς ένα φάουλ που απόκρουσε ο Κωνσταντακόπουλος.

Για την Καλαμάτα ξεκίνησαν οι Μπεσσής, Σταματελόπουλος, Γεωργιόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Μουστάκας, Ν. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Κουντάνης, Βασιλόπουλος, Μερκούρης. Επαιξαν και οι Χελάς, Ζώτος, Τσιγαρίδης, Οικονομέας, Δρίμης. Οσοι παίκτες της Καλαμάτας δεν αγωνίστηκαν, έκαναν προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού μετά το τέλος του φιλικού αγώνα.

Για το Διαβολίτσι του Κώστα Παλαμάρα ξεκίνησαν οι Κωνσταντακόπουλος, Τσώνης, Χριστόπουλος, Μαυροειδάκος, Παπαγεωργίου, Μπαλόπουλος, Ζάκας, Ηλιόπουλος, Βουρνάς, Ν. Εμμανουήλ, Παπαδογιάννης. Επαιξαν και οι Παναγιωτόπουλος, Παν. Σουλαντίκας, Παυλ. Σουλαντίκας, Αναστασόπουλος, Δημόπουλος, Βορίλας.