Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 14:15

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Παρελθόν ο Κυριακόπουλος που ρίχνει ευθύνες σε Ζαλίκα και διοίκηση

Γράφτηκε από τον

 

Παρελθόν για την Καλαμάτα αποτελεί ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος τελικά έλυσε την συνεργασία του με τους “μελανόλευκους”, που πλέον είναι σε αναζήτηση γκολκίπερ.

Μάλιστα ο Μεσσήνιος γκολκίπερ με δήλωση του στη σελίδα του στο fcebook αφήνει αιχμές για τον τεχνικό της Καλαμάτας Νίκο Ζαλίκα αλλά και την διοίκηση καθώς από όσα λέει φαίνεται πως πιστεύει πως το περιστατικό στην προπόνηση της περασμένης εβδομάδας ήταν απλά η αφορμή για την αποχώρηση του από την ομάδα.

Αναλυτικά ο Κυριακόπουλος τονίζει:

“Δυστυχώς ή ευτυχώς σήμερα τελείωσε η συνεργασία μου με την ομάδα της καρδιάς μου τη "Μαύρη Θύελλα".Εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιήσει τους στόχους της που δεν είναι άλλοι απ την άνοδο στη Β’ Εθνικη!

Θα ήθελα όμως να ξέρει ο κόσμος όλη την αλήθεια και το λόγο που έφυγα απ την ομάδα..Ολα ξεκίνησαν όταν αρνήθηκα να κάνω ενα κομμάτι της προπόνησης επειδή ήμουν κρύος και είχα μια μικρή ενόχληση στους κοιλιακούς. Ο προπονητής δεν το δέχτηκε και με έστειλε σε συμβούλιο λέγοντας πως δεν με θέλει στην ομάδα για αυτό το λόγο. Το συμβούλιο πραγματοποιήθηκε ενώ με κάλεσαν σε απολογία και δεν βρήκαν κάποιο παράπτωμα. Είπαν μάλιστα πως δεν είναι λόγος αυτός για να αποχωρίσω..Ο κύριος Ζαλίκας για δικούς του προφανώς λογούς εφόσον δεν έβγαλε άκρη με την απόφαση αυτή είπε ότι δεν τον καλύπτω και σαν τερματοφύλακας..Αυτή είναι όλη η αλήθεια .Να είσαι καλά "κύριε" Ζαλικα εύχομαι να βρεις τερματοφύλακα που να μιλάτε την ίδια γλώσσα, ξέρετε εσείς...! Ο Θεός είναι μεγάλος και βλέπει..όσο για τη διοίκηση, ευχαριστώ για την "στήριξη" τους, φαίνεται πως η απόφαση του Γυμναστή (προπονητή) ήταν πολύ βολική για κάποιους! Η αλήθεια πονάει και ο Κυριακόπουλος έχει μάθει να τη λέει γι αυτό τον λέτε "τρελό".

Με συγχωρείτε αν έγινα γραφικός αλλά δεν είχα άλλη επιλογή..

Καλή συνέχεια στα "παιχνίδια σας”.

Εκλεισε φιλικά παιχνίδια με Βλαχιώτη και Αμαλιάδα

Δύο ακόμη φιλικά ματς με ομάδες Γ’ εθνικής έκλεισε η Καλαμάτα. Συγκεκριμένα την προσεχή Τετάρτη θα παίξει με τον Αστέρα Βλαχιώτη εκτός έδρας, στην φιλική ρεβάνς του 3-0 με το οποίο είχε επικρατήσει η Καλαμάτα στο πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Το δεύτερο φιλικό θα γίνει την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, πάλι εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο οποίος στο ξεκίνημα της σεζόν δείχνει ότι στοχεύει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.