Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 15:17

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-2: Καθάρισε στο τελευταίο τέταρτο

Γράφτηκε από τον

Χάρις σε δύο τέρματα των Κάνιστρα και Φιλόπουλου στο τελευταίο 15λεπτο ο Πάμισος πήρε τη νίκη με 2-0 χθες στην Ανδρούσα, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία την ρεβάνς στη Μεσσήνη σε μία εβδομάδα.

Το γειτονικό ντέρμπι δεν ήταν καλό ποιοτικά με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται δικαιολογημένα ανέτοιμες στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Οι νησιώτες είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα και προσπάθησαν κυρίως από τα πλάγια να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων.

Τελικά κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Ανδρούσας μετά το 75’, όταν η κούραση κατέβαλε τα πόδια των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή στάθηκε αρκετά καλά απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Α’ τοπικής και θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ στις 3-4 καλές φάσεις που δημιούργησε.

Στο 6’ ο Καραπετιάν έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα, όμως νωρίτερα ο ρέφερι Μπλάνας είχε σφυρίξει έμμεσο φάουλ σε γύρισμα αμυντικού στον Κατσίποδα, με τους νησιώτες να υποστηρίζουν πως έπρεπε να αφήσει πλεονέκτημα.

Στο 10’ ο Λαθύρης πλαγιοκόπησε από δεξιά και σέντρα με την κεφαλιά του Δαραμάρα να μην βρίσκει στόχο.

Η Ανδρούσα αναθάρρησε μετά από πρώτο τέταρτο που ανήκε στον Πάμισο και στο 16’ το δυνατό σουτ του Γεωργιόπουλου έφυγε μόλις άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μουλαβασίλη να πιάσει το διαγώνιο σουτ που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν για την ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη στο 37’...

Ο Καραπετιάν έδωσε αριστερά στον πολύ καλό Βέλλη, ο οποίος βρήκε στην περιοχή τον Κάνιστρα και ο τελευταίος αφού κοντρόλαρε έκανε το πλασέ με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Τα γκολ οι Κάνιστρας – Φιλόπουλος

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει το παραμικρό μέχρι το 70’... Ο Πάμισος με την είσοδο στο ματς του Ηλιόπουλου έγινε πιο επιθετικός και είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους προς την εστία του Κατσίποδα.

Στο 76’ από μία ωραία ενέργεια του Λαθύρη το σκορ άνοιξε... Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός πέρασε τον Βαβαρούτσο και έδωσε στον Κάνιστρα που με συρτό σουτ έκανε

το 0-1. Μετά από επτά λεπτά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και στο 0-2 με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή του Φιλόπουλου, σε φάση διαρκείας.

Στο επόμενο λεπτό η Ανδρούσα έφτασε κοντά στο γκολ όμως η κεφαλιά του Θεοδοσόπουλου (ύστερα από γέμισμα του Βασιλογιαννακόπουλου) σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Αντωνόπουλο να την βρίσκει με τα ακροδάκτυλα και να την στέλνει κόρνερ.

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Μπλάνα και των βοηθών του Γκούμα και Βρυώνη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Ιμεράσι, Βαβαρούτσος, Γκούνης, Μουλαβασίλης, Γεωργιόπουλος, Τσέλα, Α. Καλογερόπουλος (79’ Θεοδοσόπουλος), Γ. Καλογερόπουλος (57’ Βασιλογιαννακόπουλος), Μαραγκούλιας, Δασκαλάκης.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος, Μπερερής (46’ Ηλιόπουλος), Βέλλης, Μπαστακός, Φιλόπουλος, Μωράκης (90’ Μπογκντάνι), Λαθύρης, Καραπετιάν (85’ Χαρλέπας), Κατσιβαρδέας, Δαραμάρας (70’ Παπαδόπουλος), Κάνιστρας.