Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 19:19

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-3: Ανατροπή στο φινάλε

Γράφτηκε από τον

 

Με ανατροπή στο σκορ, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας νίκησε το Σάββατο στο γήπεδο του Σουληναρίου τον Χανδριναϊκό με 3-2 και πήρε πλεονέκτημα για την πρόκριση στη γ’ φάση του κυπέλλου.

Το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Μεμουσάι με πλασέ. Στο 58’ ο Μάλαμας με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε σε 1-1. Στο 58’ ο Καρούμπας με φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ράτσεβ κοντρόλαρε την μπάλα και με ανάποδο ψαλίδι την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1. Στο 77’ ο Τσαναλίας με σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα ισοφαρίζοντας εκ νέου σε 2-2. Στο 87’ ο Μπουρίκας με ωραία ενέργεια βγήκε φάτσα με τον Κούρταλη και με ψηλοκρεμαστό πλασέ σημείωσε το 2-3 με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν ότι δευτερόλεπτα πριν την επίτευξη του γκολ, είχε γίνει επιθετικό φάουλ στον Κατσιγιάννη.

Την ευκαιρία για να ισοφαρίσει πολύ νωρίτερα είχαν οι “ερυθρόλευκοι”.

Συγκεκριμένα στο 14’ ο Μπάχα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κούρταλη. Το εκτέλεσε ο Νίκος Τσαναλίας, όμως ο Κούρταλης κατάφερε να αποκρούσει και να κρατήσει προσωρινά ανέπαφη την εστία του.

Διαιτητής ήταν ο Γκούμας.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Κούρταλης, Κλαρίδας (46’ Ι. Λύρας), Ζούζουλας, Κατσιγιάννης, Φ. Κοντός, Ράτσεβ, Μεμουσάι, Μπακλαβάς, Καρούμπας, Καρλής (70’ Μπουντάς), Σαχινάι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Π. Γεωργουλάκος, Φέστας, Τσεκάνι, Κοστρίβας, Κακαλέτρης (30’ λ.τρ. Μάντας), Μπέρμπερη (70’ Στριλιγκάς), Χρονόπουλος, Τσαναλίας, Μπαζάνης, Μπάχα (60’ Μπουρίκας), Μάλαμας (85’ Γιαννόπουλος).