Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 20:11

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 3-0: Με Κωτσάκη καθάρισε από το πρώτο ματς

Γράφτηκε από τον

 

Με το εντυπωσιακό 3-0 νίκησε χθες ο Απόλλωνας την Α.Ε. Γαργαλιάνων στο Πεταλίδι και ουσιαστικά καθάρισε από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο τέλος του πρώτου μέρους και στο ξεκίνημα του δευτέρου. Ο Κωτσάκης (φώτο) με προβολή έπειτα από πάσα του Χούτου έκανε στο 45’ το 1-0. Στο 55’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε τετ α τετ με το Λινάρδο και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γ. Κορμπής με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Α.Ε. Γαργαλιάνων είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Τηλεμάχου, αλλά πλήρωσε τις πολλές απουσίες, μιας για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Σώκαλης, Ροβολής, Κόλλιας, Φουρναράκος και Μπολούν. Eτσι αγωνίστηκε με 11άδα ανάγκης.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Τσίρμπα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Κάρλος, Πετρόπουλος, Δαμήλος, Γ. Παναγόπουλος, Μούντανος, Φωτόπουλος, Καρδάσης, Χούτος (55’ Σαρατσιώτης), Κωτσάκης (75’ Κοστόφ), Θερριός, Γ. Κορμπής (60’ Ζοτάι).

Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Λινάρδος, Γεωργακόπουλος, Πετσόπουλος, Δημητρακόπουλος, Βαρβατσούλης, Α. Στασινόπουλος, Θ. Γκιώνης, Τηλεμάχου, Μπακάκης, Νιάρχος, Πουλόπουλος.