Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 18:33

Επιστροφή Πρεβεζάνου στον Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον

Διοικητική ενίσχυση έχουμε στον Τέλλο Αγρα με την επιστροφή ενός ανθρώπου με πολύ σημαντική προσφορά στο σύλλογο στο παρελθόν από πολλά πόστα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πρεβεζάνο ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή στους “ερυθρόλευκους”! Ο Πρεβεζάνος έχει συνδέσει το όνομα του με τον Τέλλο Αγρα καθώς στο παρελθόν έχει διατελέσει παίκτης, προπονητής και παράγοντας στο σύλλογο ενώ ήταν στην διοίκηση και πριν δύο χρόνια και είχε συνεργαστεί με τον νυν τεχνικό της ομάδας Αντώνης Μαυρέα.

Αγωνιστικά, με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Τέλλος Αγρας νίκησε με 2-0 την Κυριακή τον Διαγόρα στο Κοπανάκι και έβαλε γερές βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Μια πρόκριση που θα προσπαθήσει να σφραγίσει στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στους Γαργαλιάνους.

Μαυρέας: “Θα παρουσιάσουμε μια πολύ αξιόλογη ομάδα”

Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” Αντώνης Μαυρέας σημείωσε πως η ομάδα θέλει χρόνο και δουλειά, ωστόσο εξέφρασε την πίστη ότι ο Τέλλος Αγρας θα παρουσιάσει μια πολύ αξιόλογη ομάδα φέτος: “Για πρώτο επίσημο ματς θεωρώ ότι δεν τα πήγαμε άσχημα. Είχαμε, όπως είναι λογικό, κάποιες διακυμάνσεις στην απόδοση μας λόγω κόπωσης από την προετοιμασία. Και μπορώ να πω ότι το Κοπανάκι έχει αξιόλογη ομάδα! Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά, έχουμε πολλά νέα παιδιά και νέα πρόσωπα και κυρίως έχουμε θέματα χημείας και αυτοματισμού! Έχουμε χρόνο μπροστά μας να οργανωθούμε και να δουλέψουμε σε όλα τα θέματα ώστε να ετοιμαστούμε ότι καλύτερα μέχρι την πρεμιέρα για να παρουσιάσουμε μια πολύ αξιόλογη ομάδα! Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, άλλωστε το γνωρίζουν όλοι ότι η προετοιμασία είναι ίσως το ποιο δύσκολο κομμάτι και πάντα υπάρχουν προβλήματα. Έχουμε πάντως τη διάθεση διοίκηση, προπονητές, παίκτες να δουλέψουμε και να μάθουμε! Αν δουλεύεις δεν έχεις να φοβηθείς κάτι! Ο Άγρας φέτος θα είναι μια πολύ οργανωμένη και πολύ αξιόλογη ομάδα”, τόνισε ο έμπειρος Καλαματιανός τεχνικός.