Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 12:15

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2-4: Χορταστικό ματς στη Χώρα

Γράφτηκε από τον

Το πιο χορταστικό ματς του διημέρου στο κύπελλο Μεσσηνίας έγινε την Κυριακή στη Χώρα, με την Κυπαρισσία να επικρατεί 4-2 του τοπικού Παπαπφλέσσα.

Ετσι ο ΑΟΚ “κλείδωσε” από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση. Η Χώρα πάντως προέβαλε αντίσταση, αν και ομάδα μικρότερης κατηγορίας, και ηττήθηκε χάρις σε δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο.

Το 0-1 έγινε στο 21’ όταν μετά από σέντρα του Ζαφείρη, ο Κωνσταντόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει σημείωσε αυτογκόλ.

Η ομάδα του Δ. Λίτσα ισοφάρισε στο 32’ όταν σε φάση διαρκείας, ο Τ. Τσόπελας με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Παπαγεωργίου και από τα 11 βήματα ο Μιτρόφ έκανε το 1-2.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 65’ όταν ο Γκεβρόρι κέρδισε πέναλτι και ο Γ. Καγιάς ισοφάρισε σε 2-2.

Η ομάδα του Τ. Παναγόπουλου ανέβασε στροφές στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε τη νίκη...

Στο 84’ ο Κωνσταντόπουλος μετά από έξοχη ατομική προσπάθεια και πλασέ έκανε το 2-3 και στο 91’ ο Ανδρουτσής με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Διαιτητής ήταν ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Τζεμαλάι.

ΧΩΡΑ: Μαρίνης, Στ. Χρονόπουλος, Ν. Καγιάς, Παπαγεωργίου, Κωνσταντόπουλος, Κανελλόπουλος (60’ Δημόπουλος), Μπάρκας, Γ. Καγιάς (85’ Αλεξανδρόπουλος), Σκουφάκης (70’ Α. Χρονόπουλος), Τ. Τσόπελας (80’ Γ. Τσόπελας), Γκεβόρι.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μπακόπουλος, Μιτρόφ, Ντιόπ, Θ. Κωνσταντόπουλος (8’ λ. τρ. Τσιμπλής), Κ. Κωνσταντόπουλος, Σούπουλι, Θεοχαρόπουλος, Δημητρακάκης (85’ Ντέντα).