Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 20:20

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φιλική ήττα 2-0 από Αστέρα στο Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Φιλική ήττα 2-0 από Αστέρα στο Βλαχιώτη

Φιλική ήττα με 2-0 γνώρισε πριν λίγο στο Βλαχιώτη η Καλαμάτα από τον τοπικό Αστέρα, τον οποίο θα βρει στο δρόμο της και στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ηταν η φιλική ρεβάνς του 3-0 με το οποίο είχε επικρατήσει η Καλαμάτα στο ματς που είχε γίνει πριν δύο εβδομάδες στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, με την ομάδα της Λακωνίας να παίρνει αυτή τη φορά τη νίκη με 2-0.

Από πλευράς “Μαύρης Θύελλας” ο Νίκος Ζαλίκας χρησιμοποίησε όλους τους νεοαποκτηθέντες παίκτες για να πάρει μια πρώτη εικόνα, γνωρίζοντας βέβαια ότι αρκετοί εξ αυτών είναι ανέτοιμοι αφού έχουν κάνει λίγες προπονήσεις με την ομάδα.

Το ματς είχε αρκετά καλό ρυθμό για την εποχή, ήταν μοιρασμένο στην μεγαλύτερη διάρκεια του με την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς να είναι πιο ουσιαστική και να παίρνει τη νίκη χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με απευθείας φάουλ του Ψιάνου και στο 55’ με σουτ του Γεμιστού μετά από συνδυασμένη προσπάθεια των παικτών της, ενώ είχε και ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Ιλιεφ.

Για την Καλαμάτα ο Γκόμεζ ήταν στα γκολπόστ, στην άμυνα έπαιξαν οι Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρέλας στα άκρα και οι Ορ. Νικολόπουλος, Λιόλιος στόπερ, στην μεσαία γραμμή οι Τσεμπερίδης, Καμινιώτης και Ρονκάτο και μπροστά οι Σαραντόπουλος, Τσουλάκος και Γουερέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν χρόνο συμμετοχής και οι Βασιλόπουλος, Χελάς, Καντούτσης, Καλογερόπουλος, Ν. Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος.  

Για τον Αστέρα Βλαχιώτη ξεκίνησαν οι Παλιούρας, Κολιάκος, Χρήστου, Ηλιεφ, Μπριλάκης, Ψιάνος, Σταμόγιαννος, Τσιμικλής, Κατσικας, Γεμιστός, Τσουκαλάς. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Λειμονίτης, Βλάχος, Κόντης, Μπέμπης, Σαρίδης, Λιναρδάκος.