Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2013 14:41

Πρόκριση στον τελικό του 4ου ομίλου θέλει η "Μαύρη Θύελλα" αύριο στην Αμαλιάδα

Γράφτηκε από τον

Μέρα κυπέλλου είναι η αυριανή για την "΄Μαύρη Θύελλα", η οποία θα φιλοξενηθεί στην Αμαλιάδα από τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο (2.30 μ.μ.) στο πλαίσιο της γ' φάσης του Κυπέλλου Γ' εθνικής.
Το ματς είναι νοκ άουτ, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση ισοπαλία θα ακολουθήσει παράταση και αν δεν αναδειχθεί ούτε εκεί νικητής οι ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι.


Η ομάδα που θα προκριθεί θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του 4ου ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το νικητή του άλλου ημιτελικού που θα γίνει στα Σαγέικα ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και τον Ατρόμητο Αχαίας.
Αν πάρει το κύπελλο στον 4ο όμιλο η Καλαμάτα, τότε θα συμμετέχει στην τελική φάση του Κυπέλλου Γ' εθνικής, όπου θα αγωνιστούν οι 8 καλύτερες ομάδες. Εκεί θα υπάρξει και οικονομικό όφελος, καθώς οι αγώνες θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη.

Σοβαρά για τη νίκη,
λένε Γκόφας, Τσόπελας

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Σπερχογείας και αναλώθηκε σε ταχύτητες και ασκήσεις τακτικής.
Ο Κώστας Ηλιόπουλος προπονήθηκε μόνος του στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, καθώς είχε υπηρεσία στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού, όπου υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής Μίλτος Γκόφας και ο αμυντικός Γιάννης Τσόπελας έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Καλαμάτας.
Ο κ. Γκόφας ανέφερε: "Εχει μεγάλη σημασία για εμάς αυτός ο αγώνας γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας. Θα το αντιμετωπίσουμε σοβαρά για να έχουμε τύχη".
Ο Γ. Τσόπελας δήλωσε: "Υπολογίζουμε κανονικά και αυτό το παιχνίδι. Το αντιμετωπίζουμε με τη σοβαρότητα και προσοχή που χρειάζεται. Αυτή η φανέλα όταν μπαίνει στο γήπεδο είναι υποχρεωμένη να κερδίζει, άσχετα αν πρόκειται για αγώνα κυπέλλου ή πρωταθλήματος. Θέλει μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα για να πετύχουμε το στόχο μας".
Όσον αφορά τον Αστέρα, στο αυριανό ματς θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ο Θοδωρής Ανδριόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής δεν υπολογίζει τον στρατευμένο Αντωνόπουλο και τον τραυματία Μπουτσικάκη. Εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Παικόπουλος και Λυμπέρης. 

Με κόσμο και
στην Αμαλιάδα

Εκδρομή στην Αμαλιάδα για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα/Πανόπουλο διοργανώνουν οι "Bulldogs".
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου στο ιστορικό κέντρο (δίπλα από το Bar Bar) σήμερα από τις 8 μ.μ. μέχρι τις 12 μ.μ. Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ.

Σφυρίζει ο Γιαννόπουλος

Το ματς κυπέλλου της Κυριακής με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο θα διαιτητεύσει ο Κώστας Γιαννόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωσήφ Νίκα και Κώστας Δημογέροντας επίσης από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Γιάννης Βασιλόπουλος από την ΕΠΣ Αχαΐας.