Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017 13:06

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: “Στόχος και φέτος οι κορυφαίες θέσεις”, λέει ο Αγγελος Σκαφιδάς

Γράφτηκε από τον

Η ΕΠΣΜ για άλλη μια χρονιά επιδιώκοντας, την ανάδειξη των ταλέντων της Μεσσηνίας μέσω των μικτών ομάδων ξεκίνησε από τη Δευτέρα τις προπονήσεις προεπιλογής παίδων και νέων.

Εγιναν τρεις προπονήσεις, δύο στην Καλαμάτα και μια στα Φιλιατρά και συμμετείχαν περίπου 100 παίδες και 100 νέοι.

Με επικεφαλής τον πρόεδρο Λεωνίδα Οικονομίδη και τους υπευθύνους των μικτών ομάδων, τον αντιπρόεδρο Αγγελο Γεωργόπουλο και τον ταμία Ηλία Αλεξανδρόπουλο, παραβρέθηκαν σε όλες τις προπονήσεις προεπιλογής και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ, Αγγελος Σκαφιδάς με τον προπονητή Ηλία Μαστορέα και το συνεργάτη του φυσιοθεραπευτή Θεόδωρο Ασημακόπουλο, έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι και από την παρουσία των ποδοσφαιριστών και από το ταλέντο που έδειξαν στη διάρκεια των προπονήσεων.

Ειδικότερα ο Αγγελος Σκαφιδάς μας είπε: “Θέλοντας να συνεχίσουμε την παράδοση 30 χρόνων περίπου με τις μικτές παίδων και νέων, πρωταγωνίστριες στα πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων όπως ονομάζονται, αρχίσαμε το δύσκολο έργο της προεπιλογής και το κτίσιμο των νέων ομάδων παίδων και νέων 2017-2018 στοχεύοντας και πάλι τις κορυφαίες θέσεις. Η βοήθεια που έχουμε από την ΕΠΣΜ και η βοήθεια και συμπαράσταση παραγόντων και προπονητών των ομάδων και ιδιαίτερα οι γονείς και κηδεμόνες των παίδων μας δίνουν τη δυνατότητα να πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε και φέτος.

Εύχομαι σε όλο το ποδοσφαιρικό κόσμο, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πρόοδο και ότι το καλύτερο για τον καθένα. Και ότι στόχους έχει βάλει ο καθένας από την πλευρά του να τους πετύχει”.