Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017 12:12

Το Ασπρόχωμα αποχαιρέτησε τον Φίλιο των 208 γκολ!

Γράφτηκε από τον

Ενας παίκτης που επί σειρά ετών αποτελούσε τον πρώτο σκόρερ του Ασπροχώματος αποχαιρέτησε την ομάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας.

Το Ασπρόχωμα με ανακοίνωση του αποχαιρετά τον περσινό πρώτο σκόρερ της Α1 τοπικής μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την αξία του και αναφέροντας πως στα 8 χρόνια που έπαιξε στην ομάδα πέτυχε 208 γκολ!

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τον Α.Ο. Ασπροχώματος γιατί αποχωριζόμαστε και τυπικά τον ηγέτη, τον αρχισκόρερ και εκ των αρχηγών της ομάδας μας Αντώνη Φίλιο.

Τα οκτώ χρόνια που ήταν στην ομάδα μας έγινε ο αρχισκόρερ και ηγέτης της, πετυχαίνοντας σε πρωτάθλημα και κύπελλο 208 γκολ, επίτευγμα που δύσκολα θα ξεπεραστεί στο μέλλον. Με τα γκολ αυτά οδήγησε την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες και έδωσε χαρά στους ανθρώπους και τους φίλους της. Ο Αντώνης δεν έγραψε μόνο χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας αλλά ολόκληρο τόμο.

Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι όχι μόνο για την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και για την ανεκτίμητη αξία του ως άνθρωπος. Σπάνιος χαρακτήρας με ήθος και αξιοπρέπεια.

Οι λόγοι της αποχώρησης του είναι καθαρά επαγγελματικοί που δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας. Ομως η πόρτα του Α.Ο. Ασπροχώματος θα είναι πάντα ανοικτή για σένα Αντώνη (Εξάλλου έχει και τα κλειδιά).

Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καινούργια σου πορεία, στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σου. Να είσαι πάντα γερός και υγιής για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Εις το επανιδείν φίλε. Τα λέμε”.