Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 12:58

Πήρε και Μανιδάκη ο Τσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον
Πήρε και Μανιδάκη ο Τσικλητήρας Πύλου

Με τα χρώματα του Τσικλητήρα Πύλου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Μανιδάκης.

Ο 22χρονος μεσοαμυντικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας και σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Το νέο απόκτημα του Τσικλητήρα Πύλου έχει αγωνιστεί και στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του ΟΦΗ (έχει παίξει και στην Κ 20 των Κρητικών), καθώς επίσης στον Κρουσώνα και στον Αστέρα Βάρης στη Γ’ εθνική, ενώ πέρυσι ήταν στην Προοδευτική. Παίζει είτε αριστερό μπακ, είτε χαφ.

Στο μεταξύ, ο 23χρονος αμυντικός Αντώνης Νιφαδόπουλος θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον Αιολικό, παρότι πριν λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί από τον Τσικλητήρα, μιας και χάλασε η μεταγραφή.

Φιλική ισοπαλία στη Βάρδα 

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε το Σάββατο στη Βάρδα ο Τσικλητήρας Πύλου, σε φιλικό ματς με την ομώνυμη ομάδα, την οποία θα βρει στο δρόμο του και στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Η Μεσσηνιακή ομάδα πήρε πολύ καλό βαθμό σε αυτό το δυνατά τεστ, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι, μιας και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, που έδειξαν ότι θέλουν ακόμα δουλειά. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Τσικλητήρα, που στο πρώτο μέρος του σαββατιάτικου φιλικού είχε δύο καλές στιγμές με Πύλιο, Χατζηστάμου στο 14’ και Πύλιο στο 17’ για να σκοράρει.

ΒΑΡΔΑ: Καπούταγλης (46’ Κωνσταντινόπουλος), Κουριαλάς (70’ Παλιάτσας) Χούσα, Νικολόπουλος (84’ Σώκαλης), Δημητρίου, Ανδριέλος (46’ Σιδέρης), Πολίτης (46’ Μάζης), Ντομάς (46’ Καρούτης), Μελετίδης (77’ Ράλλης), Κωνσταντινίδης (73’ Καλογερόπουλος), Λιόσης.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μπροκάκης (46’ Παλλιγγίνης), Σβίγγος, Αλιού (46’ Γεωργιόπουλος), Ακασού, Μπίζος, Αμπραχαμιάν (62’ Μάραντος), Πύλιος (77’ Κωστόπουλος), Μούσα, Τσάτσος, Γιαννόπουλος, Χατζηστάμου.