Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 14:17

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Την Κυριακή τελικά το Κυπαρισσία - Πύλος

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Την Κυριακή τελικά το Κυπαρισσία - Πύλος

Στους επαναληπτικούς αγώνες της α’ φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας που έγιναν το Σαββατοκύριακο βγήκαν τα 16 εισιτήρια για την επόμενη φάση.

Δύο από τις ομάδες που πέρασαν όμως, το Πεταλίδι και η Κυπαρισσία, θα πρέπει να περάσουν ένα ακόμη εμπόδιο για να φτάσουν στους “16” καθώς, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε την περασμένη εβδομάδα, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Καλαμάτα και τον Τσικλητήρα Πύλου, στο πλαίσιο της 2ης φάσης. Οι εκπρόσωποι της στην Γ’ εθνική μπαίνουν... καθυστερημένο στο θεσμό του Κυπέλλου Μεσσηνίας καθώς άργησε να αποφασίσει η ΕΠΟ όσον αφορά το κύπελλο που θα παίξουν οι ομάδες της Γ’ εθνικής.

Αύριο λοιπόν στις 4.30 μ.μ. ο Απόλλωνας Πεταλιδίου θα υποδεχθεί την Καλαμάτα σε ένα ματς που θα γίνει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, καθώς το γήπεδο του Πεταλιδίου δεν έχει πάρει την σχετική άδεια.

Το ματς της Κυπαρισσίας με την Πύλο αρχικά είχε οριστεί και αυτό για αύριο όμως χθες το βράδυ μετά από συμφωνία των δύο ομάδων και της ΕΠΣΜ, μετατέθηκε για την προσεχή Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Και αυτός ο αγώνας, όπως και ο αγώνας του Πεταλιδίου με την Καλαμάτα θα είναι νοκ άουτ.

Στο μεταξύ ορίστηκε και το πρόγραμμα των αγώνων της γ’ φάσης που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο θα γίνουν δύο παιχνίδι ενώ τα υπόλοιπα έξι θα γίνουν την Κυριακή. Το ματς της ΑΕ Μάνης με τον νικητή του αγώνα Κυπαρισσία – Πύλος θα γίνει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα της 2ης και 3ης φάσης έχει ως εξής:

 

2η ΦΑΣΗ

Τετάρτη 13/9

Πεταλίδι – Καλαμάτα

Γήπεδο Μεσσηνιακού

Κουτσαναστάσης, Γκούμας, Ταβουλαρέας

 

Κυριακή 17/9

Κυπαρισσία – Τσικλητήρας Πύλου

Γήπεδο Κυπαρισσίας

 

3Η ΦΑΣΗ

Σάββατο 16/9

Πανθουριακός – Αβία

Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

Σπερχογεία – Μιλτιάδης

Γήπεδο Σπερχογείας “Π. Γεωργανάς”

Κυριακή 17/9

Πεταλίδι ή Καλαμάτα – Ολυμπιακός Καλ.

Γήπεδο Μεσσηνιακού

 

Εθνικός Μελιγαλά – Απόλλωνας

Γήπεδο Μελιγαλά

Κορώνη – Εράνη

Γήπεδο Κορώνης

Τέλλος Αγρας – Πάμισος

Γήπεδο Γαργαλιάνων

Ολυμπιακός Αν. - Καλό Νερό

 

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου

ΑΕ Μάνης- Κυπαρισσία ή Πύλος

Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ

 

 - Ολα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ.μ. εκτός από το ματς ΑΕ Μάνης- Κυπαρισσία ή Πύλος που θα ξεκινήσει στις 6. μ.μ. Ολα τα ματς θα είναι νοκ άουτ.