Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 17:31

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-4: Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-4: Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στον επαναληπτικό αγώνα ο Απόλλων Καλαμάτας επιβλήθηκε 4-0 του Α.Ο. Φαραί προχθές το απόγευμα στο “Π. Μπαχράμης” και προκρίθηκε στη γ’ φάση του κυπέλλου.

Οι “μαυρόασπροι” γνώριζαν ότι δεν θα είχαν εύκολο έργο, μιας και είχαν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 1-0, όμως δείχνοντας κατά διαστήματα το καλό του πρόσωπο, κατόρθωσαν να φτάσουν σε μια μεγάλη σε σκορ νίκη. Το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι σχεδόν με τη λήξη του α’ ημιχρόνου έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Φιλανδριανού, έπαιξε το ρόλο του. Το γκολ που πέτυχε με τη συμπλήρωση σχεδόν του α’ 20λεπτου ήταν σημαντικό γιατί ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου έγιναν πιο απειλητικοί και σε διάστημα 20 λεπτών κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα ακόμη τρεις φορές και να φτάσουν στη επικράτηση.

Η εικόνα του Α.Ο. Φαραί δεν ήταν η επιθυμητή και δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του έδινε ελπίδες πρόκρισης. Σίγουρα το ότι έπαιξε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, έκανε δύσκολο το έργο των υπόλοιπων παικτών, που έγινε ακόμη πιο δύσκολο μετά το 2ο γκολ που δέχτηκε.

Τα γκολ

Στο 21’ ο Γκελκέρια έφτασε από τα πλάγια στην αντίπαλη περιοχή και έκανε τη σέντρα για τον Αλεξόπουλο, αυτός δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα που έφτασε στον Τσουλάκο, αυτός κοντρόλαρε και με προσποίηση ξεγέλασε τον Μάρη και δευτερόλεπτα μετά με σουτ στην δεξιά του γωνία, πέτυχε το 0-1. Στο 52’ ο Μιχαλόπουλος μπήκε στην περιοχή και πριν σουτάρει, ο Παχής τον κράτησε παρατεταμένα από τη φανέλα με τον διαιτητή Αλεξέα να σφυρίζει αμέσως το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Αλεξόπουλος και έκανε το 0-2. Στο 56’ ο Μανωλόπουλος με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τον Γκελγκέρια, ο οποίος με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής την έστειλε στην αριστερή γωνία της εστίας του Μάρη και “έγραψε” το 0-3. Στο 66’ μετά από κόρνερ του Μανωλόπουλου, ο Κουντάνης με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 0-4.

Καλές στιγμές

Στο 6’ καλοκτυπημένο φάουλ του Κουρέα από πλάγια θέση, ο Μπαχράμης με ωραία εκτίναξη βρήκε την μπάλα με το χέρι, στη συνέχεια κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και την απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 13’ φάουλ του Γκελγκέρια απέκρουσε δύσκολα ο Μάρης και στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Παλιατσέα, ο οποίος σούταρε η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Στο 31’ ο Μιχαλόπουλος εκτέλεσε κόρνερ στο β’ δοκάρι για τον Γκελγκέρια, αυτός έκανε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ μόλις δίπλα από το δοκάρι.

Η απομάκρυνση των προπονητών

Στο 33’ ο Γκελγκέρια έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Μπούνας στην προσπάθεια του να τη διώξει την έστειλε στον Κουρέα, όπου βρήκε καθαρά στο χέρι του, ο διαιτητής Αλεξέας ήταν κοντά στη φάση και έδειξε παίζετε, όμως δέχτηκε τις διαμαρτυρίες από τους προπονητές των δύο ομάδων Μ. Φασουλή και Π. Σακελλαρόπουλο, δείχνοντας τους να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Αποβολή και διαπληκτισμοί

Στο 44’ ο Φιλανδριανός υπέπεσε σε φάουλ πάνω στον Γκελγκέρια και ο διαιτητής Αλεξέας του έδειξε την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Δευτερόλεπτα μετά ο Φιλανδριανός κινήθηκε απειλητικά προς τον Μιχαλόπουλο, που πιάστηκαν στα χέρια, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος διαπληκτισμός. Αυτός συνέβη με κάποιους συμπαίκτες τους και προς στιγμής πήγε να δημιουργηθεί σύρραξη, όμως πρόλαβαν οι πιο ψύχραιμοι και έδωσαν τέλος στο μικροεπεισόδιο.

Βοηθοί διαιτητές ήταν η Αθανασοπούλου και ο Γκούμας.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μπούνας, Φιλανδριανός, Πιτσιλής, Κουρέας, Κωνσταντακόπουλος (46’ Φωτόπουλος), Δ. Πανταζής, Παχής, Μανιατέας (59’ Κορρέτα), Σαμιώτης (58’ Σκιάς), Μπίτσικας (46’ Σταματελόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής, Παπαδέας, Περιβολάρης (17’ λ.τρ. Παυλάκος), Λαγωνικάκος, Παλιατσέας, Τσουλάκος (76’ Γρ. Πανταζής), Μανωλόπουλος (71’ Στραβάκος), Αλεξόπουλος, Μιχαλόπουλος (60’ Κουντάνης), Γκελγκέρια.