Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 18:38

ΜΕΘΩΝΗ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 0-0: Η νίκη στο πρώτο ματς ήταν αρκετή για την ομάδα του Κάμπου

Γράφτηκε από τον

Δεν αναδείχθηκε νικητής στη σαββατιάτικη αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Μεθώνης, εκεί όπου η τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 με την Α.Ε. Αβίας, η οποία εκμεταλλευόμενη τη νίκη της στο πρώτο ματς, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Το παιχνίδι δεν ήταν αδιάφορα και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν το νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του 90λεπτου.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο α’ ημίχρονο, ενώ είχαν στο ίδιο διάστημα την πιο καλή στιγμή τους στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 15’ σουτ του Πεΐδη απέκρουσε ο Κολοκούβαρος. Στο 20’ σουτ του Γεωργαντά απέκρουσε ο Κανελλόπουλος. Στο 30’ ο Καρδάσης επιχείρησε τη σέντρα από μακριά και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 43’ ο Ξυδιάς προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

ΜΕΘΩΝΗ: Kανελλόπουλος, Σαρδέλης (73’ Γεωργόπουλος), Κατσούλης (62’ Παπαχρονάκης), Μπάλλας, Βασιλόπουλος, Μπούρδος, Πείδης, Σαμπάνι (92’ λ.τρ. Βλαχόγιαννης), Μπάμπαλης, Ξυδιάς, Γιάνναρης.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Γ. Βαβαρούτσος, Τζανετέας, Αποστολίδης, Μητσέας, Ψαρρέας (46’ Γιαννέας), Καρδάσης, Γεωργίκος (70’ Αν. Βαβαρούτσος), Γεωργαντάς, Αλντέσκου (46’ Δ. Κορμπής), Κ. Κορμπής (80’ Μιχάλακας).