Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 19:01

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0: Πρόκριση με δύο νίκες

Γράφτηκε από τον

 

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας προκρίθηκε η Α.Ε. Μάνης μετά και τη δεύτερη νίκη που σημείωσε στον επαναληπτικό αγώνα, του Ηρακλή Καλαμάτας με 3-0.

Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν στο 31’ να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Πιχιγιόνι, γκολ με το οποίο ουσιαστικά “καθάρισαν” την υπόθεση πρόκριση. Από εκεί και μετά το παιχνίδι δεν είχε ενδιαφέρον, αλλά οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο μέχρι το τέλος. Σχεδόν με τη λήξη του α’ μέρους ο Κ. Πουλάκος πέτυχε το 2ο γκολ για τους γηπεδούχους και εκεί “κλείδωσε” την πρόκριση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, αφού ιδιαίτερο κίνητρο δεν υπήρχε, με τους προπονητές των δύο ομάδων Παναγιώτη Πολίμο (Α.Ε. Μάνης), Αρη Γαλανόπουλο (Ηρακλής) να δίνουν χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες ώστε να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 66’ και πάλι ο Κ. Πουλάκος σημειώνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ.

Τα γκολ

Στο 34' ο Δασκαλάκης εκτέλεσε φάουλ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής, ο Πιχιγιόνι πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Ηρακλή και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 45' ο Αράπι μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και "έκοψε" την μπάλα για τον Κ. Πουλάκο, ο οποίος αμέσως έκανε το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Μπομπόνη σημειώνοντας έτσι το 2-0. Στο 66’ φάουλ του Δασκαλάκη σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, ο Λυμπερόπουλος έκανε την κεφαλιά προς τα πλάγια και πετάχτηκε στο πίσω δοκάρι ο Πετριτάι και τη γύρισε στη μικρή περιοχή για τον Κ. Πουλάκο, ο οποίος με πλασέ την «έσπρωξε» στα δίχτυα για το 3-0.

Ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Κ. Πουλάκος (15’ σουτ), Πιχιγιόνι (29’ κοντινή κεφαλιά), Ζαφειρόπουλος (40’ κεφαλιά), Γιαννόπουλος (62’ σουτ), Β. Καμπανάρος (77’ σουτ, 83’ γυριστό σουτ).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς διαιτητές τους Βοσνάκη και τον Γ. Μιχαλόπουλο.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας, Αράπι (46’ Βαλσαμάκης), Π. Πουλάκος, Πιχιγιόνι, Πετριτάι, Μέτσο, Ξεροβάσιλας (54’ Λυμπερόπουλος), Μανωλέας, Γιαννόπουλος (70’ Θεοδωρόπουλος), Κ. Πουλάκος (67’ Β. Καμπανάρος), Δασκαλάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπομπόνης, Μπρακούλιας, Κορομηλάς, Ζαφειρόπουλος, (60’ Μάρης) Λίγκρης, Κωνσταντόπουλος, Κατσαρός (67’ Αδαμόπουλος), Μουρούφας (50’ Λύρας), Βαΐτσης (46' Ψωρομύτης), Παπαδέας, Παναγόπουλος.