Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 19:54

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΑΙΑΣ 3-1: Πέρασε με δύο νίκες

Γράφτηκε από τον

Το Καλό Νερό προκρίθηκε στη επόμενο γύρο του κυπέλλου Μεσσηνίας μετά και τη δεύτερη νίκη του επί του Αίαντα, εντός έδρας αυτή τη φορά με 3-1.

Ηταν ένα παιχνίδι ανοικτό σε όλα τα σκορ με τους επιθετικούς των δύο ομάδων να είναι σε μεγάλα κέφια και αν ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια, ίσως το αποτέλεσμα του αγώνα να ήταν διαφορετικό.

Ο Αίας με γκολ, μόλις στο 1ό λεπτό της αναμέτρησης, πήρε προβάδισμα στο σκορ. Σγυκεκριμένα, μετά από πάσα του Μασουρίδη, ο Πουλουπάτης με πλασέ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 0-1. Ο ίδιος παίκτης έχασε πέναλτι, το οποίο κέρδισε σε ανατροπή του από το Μιχαλόπουλο (απέκρουσε ο τερματοφύλακας) στο 20’ για να βάλει μπροστά την ομάδα του με δύο γκολ. Ο ι γηπεδούχοι απάντησαν στο 25’ με κεφαλιά του Διονυσόπουλου. Στο 27’ ο Πουλουπάτης έχασε μια ακόμη ευκαιρία για να σκοράρει όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον Σταυρόπουλο, αλλά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 51’ ο Μητρόπουλος με πέναλτι που κέρδισε σε ανατροπή του από τον Κουλουμπό έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 88’ ο Παναγούλιας με πλασέ.

Σακελλαρόπουλος“Παίκτης κόσμημα ο Μητρόπουλος”

Καλά λόγια για τον επιθετικό του Καλού Νερού Γιώργο Μητρόπουλο, είχε να πει μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Αίαντα Γιάννης Σακελλαρόπουλος. Μιλώντας στο “Notosport”, ο κ. Σακελλαρόπουλος μας είπε: “Ο Γιώργος Μητρόπουλος είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και χάρηκα που τον είδα να παίζει. Τα νέα παιδιά έχουν να κερδίσουν βλέποντας τον να παίζει. Είναι σπουδαίος παίκτες και τον χειροκρότησα σε κάποιες στιγμές του αγώνα, αλλά και όταν έγινε αλλαγή” και κατέληξε λέγοντας: “Είναι ένας παίκτης κόσμημα για το ποδόσφαιρο και χάρηκα που τον είδα”.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τουρλομούσης, με βοηθούς διαιτητές τους Κομπιλίρη, Τζεμαλάι.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Κουτσούλης, Λαμπρόπουλος (71’ Γ. Βλάμης), Μιχαλακόπουλος, Παναγούλιας, Ντέρκα (71’ Μαρίνης), Ανδρεόπουλος, Κορμπής (65’ Π. Βλάμης), Διονυσόπουλος, Κορακοβούνης, Μητρόπουλος (74’ Λαχανάς).

ΑΙΑΣ: Γιακουμής, Καλογερόπουλος (79’ Παυλέας), Ακριστινέι, Παπαθεοδωρίδης, Κουλουμπός (58’ Παπαγιαννόπουλος), Ζαφείρης, Μπάκας, Ζαχαριάς (72’ Καρύδης), Κανιώρος (66’ Καραβίτης), Πουλουπάτης, Μασουρίδης.