Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 20:05

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 5-0: Νέα εύκολη επικράτηση

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 5-0: Νέα εύκολη επικράτηση

Με το επιβλητικό 5-0 η Κυπαρισσία κέρδισε το Σάββατο στην έδρα της, τον Παπαφλέσσα Χώρας και με 2 νίκες (είχε νικήσει 4-2 και στο πρώτο ματς) προκρίθηκε στη γ’ φάση του κυπέλλου.

Την προσεχή Τετάρτη η Κυπαρισσία θα υποδεχθεί σε νοκ άουτ παιχνίδι τον Τσικλητήρα Πύλου.

Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Κ. Κωνσταντόπουλος με σουτ. Τρία λεπτά μετά ο Βατσής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Παπαγεωργίου. Το εκτέλεσε ο ίδιος για να αποκρούσει ο Μαρίνης γλιτώνοντας την εστία του από την παραβίαση. Στο 25’ από μπαλιά του Σούπουλι ο Μιτρόφ με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Μετά από 10 λεπτά ο Κοσμάς με σουτ έκανε το 3-0, που ήταν και το σκορ του α’ μέρους. Στο 56’ ο Βατσής με σουτ σημείωσε το 4-0 και το σκορ έκλεισε στο 70’ ο Κ. Κωνσταντόπουλος με σουτ, διαμορφώνοντας το 5-0.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος (46’ Αθανασόπουλος), Ζαφείρης (65’ Τσιμπλής), Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Ανδρουτσής, Βατσής (60’ Δημητρακάκης), Ντιόπ, Κυρ. Κωνσταντόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Κοσμάς, Σούπουλι.

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ: Μαρίνης (85’ Δημόπουλος), Σκουφάκης, Παπαγεωργίου, Επ. Καγιάς, Ευστ. Κωνσταντόπουλος, Κανελλόπουλος, Γκεβόρι, Αν. Τσόπελας, Μαρκόπουλος, Γ. Καγιάς, Μπάρκας.