Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 20:17

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 3-1: Με εντυπωσιακή ανατροπή στα τελευταία λεπτά!

Γράφτηκε από τον

Κάνοντας την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Μιλτιάδης υπερασπίστηκε τον τίτλο του φαβορί και νίκησε 3-1 τον Αστέρα Μικρομάνης, περνώντας στους “16” του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Σπερχογεία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37’ με σουτ από πλάγια θέση του Κάππου, με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου, όπως είχε τελειώσει και το πρώτο ματς υπέρ του Αστέρα.

Στο δεύτερο μέρος οι “μελανόλευκοι” έψαξαν ένα δεύτερο γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση και είχαν δοκάρια με τους Κουπούζο στο 70’ και Λακριντή στο 77’.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 82’ με πλασέ του Γ. Σκαρπαλέζου (1-1) και πλέον έπρεπε να δεχθούν δύο γκολ για να αποκλειστούν...

Η ομάδα του Τάκη Κάππου στο 83’ έκανε το 2-1 με πλασέ του Παυλόγιαννη από κάθετη πάσα του Διαμαντόπουλου, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για οφσάιντ.

Η ανατροπή για τον Μιλτιάδη ολοκληρώθηκε στο 88’ με μακρινό σουτ του Διαμαντόπουλου που “κρέμασε” τον Μπρέγκου γράφοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης και βοηθοί οι Μπασιλάρης και Γαλακούτης.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Κοτσίρης, Κουπούζος, Κουτίβας, Λακριντής, Γαλάνης, Τσέρτος, Κάππος, Διαμαντόπουλος, Ταγκαλάκης, Παυλόγιαννης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μπρέγκου, Αθανασόπουλος, Σώκαλης, Μαυροειδής, Μπούρας Σουλιμάς, Μωραγιάννης, Μπαράι, Ι.Π. Κοτσιλιέρης (60’ Π. Καρδάσης), Σταθόπουλος (89’ Ι.Χ. Κοτσιλιέρης), Γ. Σκαρπαλέζος, Παυλόπουλος (76’ Καπόγλης).