Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 20:32

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 3-0: Ζευγάρωσε τις νίκες

Γράφτηκε από τον

Ζευγάρωσε τις νίκες του ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, καθώς προχθές το απόγευμα κέρδισε 3-0 τον Χανδριναϊκό και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Μόλις στο 5’ ο Τσεκάνι προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, όμως απέκρουσε την μπάλα ο Βασιλόπουλος και στην επαναφορά ήρθε ο Αναγνωστόπουλος και με σουτ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 65’ μετά από ωραίο συνδυασμό παικτών του Ολυμπιακού, ο Αναγνωστόπουλος με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Βασιλόπουλου και “έγραψε” το 2-0. Το τελικό 3-0 σημείωσε στο 71’ ο Τσαναλίας, ο οποίος σε κάθετη πάσα έγινε αποδέκτης της μπάλας με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Ενα από τα θετικά στοιχεία του αγώνα ήταν ότι και οι δύο ομάδες έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Π. Γεωργουλάκος, Φέστας, Τσεκάνι, Κοστρίβας (59’ Κατσάκος), Διπλάρης (46’ Μπέρμπερη), Μαγουλιανίτης (56’ Μπουρίκας), Χρονόπουλος, Μάλαμας (46’ Βέλμαχος), Αναγνωστόπουλος, Μπαζάνης, Τσαναλίας.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Βασιλόπουλος, Κλαρίδας, Φ. Κοντός, Κατσιγιάννης (70’ Ραδιώτης), Ζούζουλας, Ράτσεβ, Καρούμπας (90’ Μηλιώνης), Καρλής, Σαχινάι, Μεμουσάι, Μπακλαβάς.