Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 13:24

ΠΑΜΙΣΟΣ: Σε απολογία ο Μπίσα

Γράφτηκε από τον

Με συνολικό σκορ 5-0 ο Πάμισος ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Ανδρούσας και ετοιμάζεται για το νοκ – άουτ ματς με τον Τέλλο Αγρα την Κυριακή στους Γαργαλιάνους.

Οι Νησιώτες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας, χωρίς τον Κάνιστρα που είχε τραυματιστεί στο πρώτο ματς, αλλά και τον Μπίσα που αποβλήθηκε στη ρεβάνς και θα κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση. Ο ικανός επιθετικός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση και ενώ ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και να περάσει στη θέση του ο Βέλλης. Ο Αλέξης Μαντζούνης βλέποντας τον παίκτη να έχει παρατηρηθεί νωρίτερα με κίτρινη κάρτα και να έχει νεύρα, αποφάσισε να τον αντικαταστήσει για να μην αποβληθεί. Πριν όμως ολοκληρωθεί η αλλαγή στο 68’, ο ρέφερι Κουτσαναστάσης του έδειξε την κόκκινη κάρτα, έπειτα από υπόδειξη του βοηθού Βρυώνη και οι “πράσινοι” ς συνέχισαν με 10 παίκτες.

Να σημειωθεί ότι ο Μπίσα είχε χάσει το πρώτο ματς στην Ανδρούσα λόγω τιμωρίας από πέρυσι και μετά το προχθεσινό πειθαρχικό παράπτωμα, η διοίκηση θα τον καλέσει σε απολογία και θα αποφασίσει για το μέλλον του παίκτη. Αγωνιστικά σήμερα υπάρχει ρεπό και αύριο ο Πάμισος θα δώσει φιλικό με την Ομόνοια στη Μεσσήνη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Τέλλο Αγρα.