Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 14:32

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλοξενούμενη στην... έδρα της με Πεταλίδι

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλοξενούμενη στην... έδρα της με Πεταλίδι

Η Καλαμάτα ξεκινά αύριο Τετάρτη (4.30 μ.μ.) τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Μεσσηνίας, καθώς θα παίξει νοκ άουτ αγώνα με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου.

Η κάτοχος του τίτλου, βάση της κλήρωσης, θα είναι φιλοξενούμενη όμως το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Η αλλαγή έγινε καθώς δεν διαθέτει την άδεια καταλληλότητας το γήπεδο του Πεταλιδίου, με τον τοπικό Απόλλωνα να δέχεται να γίνει το ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.  

Στις 20 Σεπτεμβρίου το φιλικό στην Αμαλιάδα

Από εκεί και πέρα, η Μεσσηνιακή ομάδα είχε νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους του Αστέρα Αμαλιάδας, με τον οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί φιλικό για σήμερα. Από την στιγμή που προέκυψε όμως αγώνας κυπέλλου το φιλικό μετατέθηκε για την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, στην Αμαλιάδα.

Μεταγραφικά, η Καλαμάτα θα εντάξει στο ρόστερ της τον 18χρονο Αυστραλό ελπιδοφόρο επιθετικό Χάρι Ντε Νικόλο, ο οποίος συμμετέχει στις τελευταίες προπονήσεις ενώ πέρυσι ήταν στον Αχαρναϊκό. Παράλληλα βέβαια συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού, αλλά και του γκολκίπερ που θα καλύψει το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Κυριακόπουλου.